Skodsborg Kurhotel og Spa

En tur på Skodsborg kurhotel og spa kan få enhver til at glemme alt om stress, pengekrise og skrigende børn. Skodsborg Kurhotel og spa har et udvalg indenfor velvære til enhver smag og priserne er til at betale. Omgivelserne til selve stedet er i sig selv også et besøg værd.

Skodsborg Kurhotel og Spa ligger i Skodsborg med udsigt over Øresund i naturskønne omgivelser tæt ved dyrehaven. De hvide bygninger stråler langt væk af eksklusivitet og får enhver til at drømme sig ind bag murene. Man må betragte Skodsborg Kurhotel og Spa som en oase af fred og ro, som ligger kun 20 minutters kørsel nord for København.
Skodsborg Kurhotel og Spa byder bla. på:

Hotelophold:
Et hotel-ophold er til dig, der ønsker et ophold uden anden forplejning end den lækre morgenbuffet samt adgang til Skodsborg Vigørcenter. Du kan naturligvis tilkøbe måltider i restaurant Frederik & Louise og Café Skodsborg samt du har mulighed for at bestille lækre behandlinger indenfor spa og skønhed.

Værelsesprisen, som er yderst reel, inkluderer både lækker morgenbuffet, fri adgang til svømmehal med swimmingpool, hydro spa pool (vandmassage), varmt- og koldtvandsbassiner, dampbad og sauna.

Spa-ophold:
Et Spa-ophold, er til dig, der ønsker luksus og velvære i smukke omgivelser, kulinariske oplevelser i restauranten, muligheden for at kombinere opholdet med lækre spa- og skønhedsbehandlinger. Du kan frit benytte de mange aktiviteter i Skodsborg Vigørcenter. Opholdet kan vare lige fra 1 til flere dage.
Et Spa-ophold er en drømmeverden med æteriske olier og aromatiske dufte, udrensende kurbade, afslappende massage, eksklusive svømmefaciliteter og kulinariske mesterværker. Der tilbydes et hav af forskellige muligheder til alle.

Spa-opholdet kan også tilrettelægges som et gruppearrangement for veninder, venner, familie eller kollegaer og der tilbydes også den såkaldte ”Spa-dag” som byder på 1 dags forkælelse uden overnatning.

Kurophold:
Et kur-ophold, er til dig der brug for ny styrke i hverdagen. Opholdet hjælper kroppen til mere velvære gennem vejledning, fysioterapi, træning og kulinariske oplevelser i restauranten.

På et kurophold møder du erfarne og professionelle medarbejdere, der hjælper under opholdet. I dag sætter det klassiske kurophold din krop og sjæl i centrum og er typisk et ophold af et par dages varighed. Nogle vælger et endnu kortere ophold f.eks. i et døgn, hvor man får individuel vurdering og rådgivning om krop og velvære af vores dygtige fysioterapeuter.

Skodsborg Kurhotel & Spa tilbyder også et Vigør ophold, hvor man får personlig træning for at komme i gang med motionen derhjemme.

Enkeltbehandlinger i Skodsborg Spa:
I Skodsborg Spa tilbydes et hav af indbydende behandlinger indenfor både ansigtsbehandlinger og skønhedspleje, massage, peelinger, fodbehandlinger mv.

Spa behandlinger udbydes som enkeltbehandlinger eller som ”Spa-pakker” hvor der indgår flere forskellige elementer der får den enkelte til at føle optimalt velvære.

Der udbydes blandt andet behandlinger der er specielt velegnede til par, til grupper, kun for mænd eller som hyggeaften- arrangementer.

Vigørcenter:
I Vigørcenteret møder du førsteklasses træningsudstyr. Under faglig vejledning af dygtige fysioterapeuter kan du træne på et stort udvalg af maskiner. Efter endt træning kan du slappe af i eksklusive omgivelser i en hydro-spa eller strække ud i varmtvandsbassinet. Der er også mulighed for at benytte dampbad og sauna.

Holdtræning er der masser af og der er fx masser af aktiv vandtræning, pool og aquahold.

Restaurante/café mv.:
På Skodsborg Kurhotel og Spa findes en lækker restaurant og en café med et rigt udvalg af lækre menuer, sandwiches mm.

For mere info og priser se hjemmesiden Skodsborg Kurhotel og Spa

Posted in Anmeldelser.

3 Comments

 1. Pingback: Wellness i Nordsjælland | Wellness & Fitness

 2. Rigtig god gennemgang af Skodsborg Kurhotel og Spa. Så ved man da, hvad man får for pengene og hvad man skal være forberdt på.

 3. Har besøgt Skodsborg Spa lørdag den 25. feb. 2012

  Først og fremmest, så er prisen 400,- pr. person, og med den pris skal man kunne opleve noget udover det sædvanlige, hvilket man også får.

  Stedet er lækkert indrettet og det gælder alt fra receptionsområdet, baderum og spa-område. Der er kræset for detajerne.

  Selve spaområdet indeholder frugt, nødder og vand ad libitum. Der er 1 finsk sauna, 90 grader og en soft sauna, ca. 50 grader. 1 dampbad, 1 rasul, 1 saltluftsauna, fodbad og en række forskellige brusere til kold og varm afskylning. Et enkelt bassin, hvor der også er jacuzzi.

  Dog kan man desværre roligt sige, at der er fokuseret for meget på design, snarere end selve spaoplevelsen. For det første er der kun plads til 4 personer i dampbad og rasul. Begge steder kommer dampen ud, så uhensigtsmæssigt at de 2 personer, der sidder inderst, let kommer til at brænde fødderne.

  Siddepladserne i den finske sauna, som skulle være 90 grader, er kun på ét niveau, nemlig den nederste, hvorfor max temperatur højst er 70 grader, vil jeg vurdere. Det bliver en lidt fesen omgang sauna. Den anden sauna har ikke temperatur over 40 grader. Så man får ikke nogen god sauna oplevelse, hvis man er til en god varm omgang.

  Dampbadet udmærkede sig ved at ofte ved at slukke hele tiden.

  En anden klar fejl er, at der ikke er noget koldtvandsbassin. Man kan kan blive kølet af i bruserne, hvor ikke alle leverer specielt koldt vand.

  Der er kun 2 fodbads-pladser. En skam, da det er ret lækkert og der er 2 slags salte, der er gratis. Enten sidder man i kø, eller så sidder nogen og venter på at man bliver færdig. Ikke just afslappende.

  Når man betaler 400 kroner, kunne man også forvente saunagus, men det var der ikke noget af. Når nu de har en person, der er der fast i spaområdet, kunne vedkommende, med fordel, tage på et par sauna-gus kurser.

  Er man til den gennemførte spa-oplevelse, så holder Skodsborg desværre. Tankerne har været på rette sted, men der er fokuseret for meget på det ydre udseende. Er du til en halvlunken sauna, minimal afkøling og måske lidt kø, så bliver du ikke skuffet, da rammerne er utrolig lækre. Ellers skal du f.eks. en tur i Frederiksberg Svømmehal, der har noget mere styr på fagligheden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *