Spa og fitness på Marina Suites

På Marina Suites har du mulighed for at forkæle både krop og sind. Hotellet er beliggende helt ude ved vandet, og man vil derfor få en dejlig følelse af frisk luft og afslapning. Gran Canaria har en behagelig udendørstemperatur hele året rundt, hvilket giver en mulighed for total afslapning.

Har du behov for at afstresse og pleje din krop, vil der på Marina Suites være mulighed for dette. I deres wellness afdeling er der mulighed for fitness, fysioterapi, massage, personlig træner, hydromassage i poolen og afslapning i jacuzzi, dog nogle mod betaling.

Der er med garanti mulighed for at opleve den bedste form for selvforkælelse, hvis man vælger og benytte sig af nogle de forskellige tilbud på hotellet.

Fitness område:

Dette lækre fitnesscenter har alt hvad man behøver, når man er på ferie. Jeg selv brugte megen tid på løbebånd og vægte, som på diverse hoteller ofte er i dårlig standard, men her på hotellet er det bedre kvalitet. Jeg har ofte en tendens til at spise og drikke mere end jeg plejer, når jeg er på ferie, og tit er det sådan, at fitnesscentrene er så små, g maskinerne er i så dårlig stand, at jeg ender ud med at droppe det. Men her på hotellet er både motionscykler, løbebånd og håndvægte som vi kender det i danske motionscentre. Alt i alt besøgte jeg stedet 5 gange på en uge, og jeg var motiveret hver gang jeg gik derned, og bedst af alt, så var min samvittighed over at have spist så meget, ikke så stor når jeg gik der fra.

Personlig træner:

Har du svært ved at finde motivationen til træning, og ved du ikke helt hvad du skal træne, for at opnå dit mål, har du mulighed for at reservere tid ved en personlig træner. Herved får du mulighed for at nå i mål, ved hjælp af de skræddersyede træningsprogrammer netop til dig. Jeg benyttede mig ikke selv af tilbuddet, da jeg er vant til at træne hjemmefra, men min far, som ikke er så vant til at træne, roste det til langt over skyerne. Han var især imponeret over, hvor meget de tog hensyn til alverdens skavanker og skader.

Fysioterapi:

Jeg går selv meget op i sundhed og velvære, men ofte oplever jeg, at det er for dyrt at betale for fysioterapi i Danmark, og derfor er det sjældent jeg benytter mig af det. På hotellet kan man få en behandling til en overkommelig pris, og det uddannede personale sørger for, at man får en behandling, som både er afslappende og behagelig. Denne form for velvære er helt sikkert noget jeg vil prøve igen, og en af fordelene er, at jeg ikke behøver gå glip af solen, da behandlingerne ligger i tidsrummet fra 18.00-21.00 hver mandag, onsdag og fredag.

Massage:
Efter mine mange dage med fitness, var det tiltrængt med en god omgang massage. Noget af det bedste, var at jeg fik lov at ligge ved pool området med udsigt ud over vandet, på den måde følte jeg ikke, at jeg var så langt væk fra familien. Jeg har ofte fået massage i Danmark, men den massage jeg fik her, var virkelig god, og jeg husker, at jeg følte mig som et nyt menneske, da behandlingen var ovre. Helt sikkert en oplevelse som jeg vil anbefale, og det bedste er at det er til en overkommelig pris.

Anden gang jeg besøgte hotellet, bestilte jeg tid til massage inden afrejse. Dette var bestemt noget efter min smag, da jeg på den måde havde mulighed for at planlægge mine dage.

spa-marina-suites

Jacuzzi:

Flere gange om dagen benyttede jeg mig af et ophold i en af hotellets to jacuzzier. Vandet er gennemsnitlig 29 grader varmt. Jeg er personligt mere til at hygge mig i en varm jacuzzi med familien, end at bade i den opvarmede pool, men dette er selvfølgelig et spørgsmål om, hvad man bedst kan lide.

Hydromassage pool:

Hotellets pool er udstyret med hydromassage-strømme. Ofte er de fleste pools kolde og kedelige, men dette twist gjorde at jeg oftere var i poolen, end hvad jeg normalt plejer, når jeg er på ferie. Og det bedste af det hele, så var udsigten ud over Atlanterhavet alle pengene værd.

For mere information om Gran Canaria kan det findes her: http://grancanariaguide.dk

Posted in Anmeldelser and tagged , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *