Biopeeling – er du også nysgerrig? Læs opfølgning!

Var til biopeeling 2. gang i lørdags. Det var præcis en uge efter 1. gang. I den forgangne uge har jeg haft fin blød hud, men med et par enkelte bumser ved næsen- meget naturlig reaktion, da huden renser ud. De var dog hurtigt væk igen.

Behandlingen 2. gang var lige så behagelig som første gang og egentlig langt mere afslappende, fordi man denne gang ved, hvad forløbet er.

Resultatet var også her en helt fin hud, som er holdt ved i dagene efter, allerede her efter 2. gang er der ingen bumse-udbrud og jeg er meget spændt på hvordan min hud bliver efter 3 gang næste uge. Planen er, at jeg efter 3-trins raketten (3 behandlinger med 1 uges mellemrum) – bare skal have 1 gang om måneden for at få bugt med de små røde ujævnheder i min hud. Måske med tiden endnu sjældnere.

Shirley har mange svar og tanker på hud, kost og sundhed og snakken falder på frugtsyrebehandlinger. Noget jeg prøvede en del gange for år tilbage, men som føltes så hårdt for huden, da jeg altid gik derfra tomatrød i ansigtet. Shirley forklarer, at cellerne efter en frugtsyrebhandling, vil se ud som om de er sprængt i atomer, mens de er helt intakte efter en biopeeling. Stof til eftertanke, synes jeg. Hvad vil man egentlig byde sin hud, hvis formålet er sund og frisk hud?

Dagens kostråd var: juice lavet af rødbede, ananas, citron og ingefær. Rødbede er godt for huden og blandingen et godt boost til immunforsvaret. Det blev afprøvet morgenen efter på vores Green Star Elite Juicer og det var virkelig meget mere lækkert end det lyder. Selv min 9 årige søn drak med største velbehag blandingen. Det kunne godt gå hen og blive en favorit.

Det sjove ved biopeeling er, at man føler sig så sund og frisk i huden når man går derfra, at man simpelthen bare har lyst til frisk luft og sund mad.

Biopeeling holder standarden – også efter 2. behandling.

Læs om firmaet bag biopeeling SUNDHUD.nu i vores artikel hvor vi anmelder stedet

Posted in Sundhedsblog and tagged , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *