Mokkariet- et skønt lille fristed

Vi du give dig selv en afslappet og hyggelig start på dagen, så slå et smut forbi Mokkariet på Nørrebro. Sidder her faktisk nu og blogger med grøn the og hjemmebagt lun bolle med græskarkerner på toppen. Her er Nørrebro-stemning når det er bedst. Der er gratis adgang til internet og det er nemt og hurtigt og ikke som på Baresso, hvor man sidder og fumler med koder og installationer på computeren og risikerer at opgive inden man er kommet i gang.

Mokkariet er Københavneridyl på en adresse, som ellers ikke emmer af speciel meget hygge. Når du træder ind af døren har du glemt jagtvejen udenfor. Lyden fra en gammeldags pladespiller møder dig så snart du træder ind, det er afdæmpet, det er fedt, det er helt i orden. Lp´erne står i kasser og du finder bare dit ynglingsnummer og får det spillet.

Mokkariet er inddelt i to mindre afdelinger, en barstolafdeling ved små høje borde og en hyggekrogsafdeling med lænestole og hjemlig hygge. Alle er velkomne og lige nu ser jeg både hygge med mødregruppen,  den studerende med bøger, den arbejdende Mac-fyr i jakkesæt og den ældre dame med morgenkaffen.

Der bydes på alt indenfor espresso, café latté, mokka, smoothies, milkshakes og friskpresset juice. Af tilbehør har de fx deres egne hjemmebagte boller, let morgenmad og kage.

Jeg har været fast gæst i Mokkariet over det sidste år og jeg er vild med den afslappende og uhøjtidelige stemning, både bag baren og i lokalet. Her er bare folk der hygger sig. Mokkariet er uden tvivl blandt Nørrebros bedste kaffesteder.

Her finder du sundhed for sjælen i form af morgenwellness på en måde, som booster dig videre gennem dagen i afslappet højt humør.

Du finder Mokkariet på Jagtvej127, st. th, 2200 København N

Åbningstid: mandag – fredag 7.30 – 2200 og lørdag – søndag 8.30 – 2200

<small>Billede: mitkbh.dk</small>

Posted in Sundhedsblog and tagged , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *