Ny Raw Food café – “Raw Nord” – Raw Food dukker op allevegne

Raw

Raw

Læste nyheder inden sengetid og støder igen på en melding om ny ankomst af Raw Food café. Det er kun 1 år siden at den første Raw Food café åbnede i København. Siden er flere kommet til og nu kommer nordsjællands første af slagsen “Raw Nord”. Den kommer til at ligge på Humlebæk Strandvej 21 som nabo til fitnesscenteret “Ør og Sund”.

Havde som ambition at anmelde alle de Raw Food caféer der dukkede op – nu må jeg se om jeg kan følge med. Er vild med Raw Food, så det vil bestemt være en fornøjelse at samle smagsoplevelser forskellige steder.

Raw Nord åbner 14 oktober – og mon ikke det bliver et velbesøgt sted med udsigt over øresund?

Jeg skal klart smage Raw lasagne med squash i stedet for lasagneplader og jeg har hørt fantastisk godt om deres tangsalat og da tang jo er en af sundeste trendy ting man kan sætte tænderne i, får den ret lige et ekstra plus på sundhedskontoen.

Selvom jeg ikke ville kunne leve fuldt Raw, så er det et skønt sundheds supplement i min livsstil, der er ingen tvivl : My mind has gone Raw! Jeg synes det er vigtigt at bruge de muligheder man har for at få sunde input ind i sit liv uden at blive fanatisk. Her er en af de oplagte muligheder….bliv Raw noget af tiden.

Posted in Sundhedsblog and tagged , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *