Raw Chocolate – anmeldelse – MUMS!

Pengedag og indkøbsdag – notesblokken ned fra køleskabet og afsted for at købe ind. Turen gik både forbi den lokale netto for basisvarer, Irma for specialvarerne og til sidst til den lokale helsekost for at fylde op i skabene. Fuldstændig helt og aldeles zen at købe ind der.

Fra helsekosten blev der pakket Livets olie til morgensmoothie og grød, 20 g tørret kombu tang (lige klar til at hælde i salat eller på kartofler….er det lige et hit? – ), flydende fiskeolie til børn med citronsmag, lidt krydderier, gojibær til morgenmaden (ny trend) og så min længe ventede første RAW chokoladebar.

Havde helt glemt den, men huskede den her til aften og satte mig for at nyde stykket og scannede lige pakken for at se hvad det egentlig var jeg skulle indtage:

“Chokoladen fra the Raw Chocolate Company er fremstillet uden at råvarerne varmes op, hvorved alle råvarernes gavnlige stoffer bevares bedst muligt. Chokoladen er sødet med Morbær, hvorved brugen af traditionelt sukker er unødvendig.
Ingredienser:
Rå kakaomasse (69%), Jomfru kakaosmør, morbær, carob, ægte vanilje, havsalt”

Ikke dårligt for en aftensnack med udsigt til ægte afslappende overskudshygge med familien.

Bedømmelse: intet mindre end absolut fantastisk! MUMS for en lækkeri. Hele kroppen stopper den sukkerhungrende trang efter marabouplader og lakridsblandinger…delte rundhåndet med manden, min mor som var forbi og børnene. Tjek – den var købt!

Bortset fra at sønnen på 9 vendte øjne og syntes at mors nye sundhedstrend med tang i maden er helt og aldeles far out, så var der egentlig ret god modtagelse af helsekostfangsten på hjemmefronten.

Posted in Sundhedsblog and tagged , , , .

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *