Raw Food – halv pris – du kan nå det endnu!

Kender du konceptet Downtown? Dagens gode tilbud til halv pris? I dag står den på Raw Food til halv pris. Du skal bare indløse værdikuponen inden 3 måneder. Dagens tilbud er fra The Raw Tribe som vi tidligere har anmeldt. Ingen tvivl, det kan klart anbefales. Du kan læse nedenfor, hvad der i dag står på www.downtown.dk – Husk at meld dig til Wellness & Fitness nyhedsbrev samt facebookgruppe – vi finder de gode tilbud og informerer dig!

Lev råt – og få optimal sundhed

Skribent: Maja Buur Bækgaard

Foto: Kim Bjærre

Raw bølgen lever i bedste velgående i DanmarkSkriv, og stjerner som Demi Moore og Robin Williams sværger til Raw Food. Ideen er, at mad der ikke varmes op til over 42 grader, beholder flere næringsstoffer. Rå mad indeholder flere antioxidanter, vitaminer, mineraler og essentielle fedtstoffer end mad, der er kogt, bagt eller stegt til ukendelighed. Derfor er Raw Food et godt valg til en sund livsstil, og så smager det endda skønt. Maden er også fri for sukker, gluten og tilsætningsstoffer

Raw Food er både sundt, lækkert og vitaliserende. Alle ingredienser hos The Raw Tribe er veganske. Ideen bag Raw Food er, at alt fysisk kommer fra solen, og al mad får energi fra solen. Hvis mad tilberedes ved over 42 grader, ødelægges de levende enzymer, vitaminer, mineraler og elektrolytter, som frugt og grønt indeholder, og som er sundt og nærende for kroppen.

Chili sin carne

Ved udelukkende at spise Raw Food kan du opnå et forstærket immunforsvar, øge koncentration og klarhed, sove bedre om natten, opnå vægttab, få mere energi, vitalitet og overskud i hverdagen. Du ser bedre og sundere ud og efter et stykke tid med Raw Food vil dine smagsløg forstærkes. Kort sagt – Raw Food er vejen til et bedre og sundere liv.

The Raw Tribe har en mission om at være pionerer indenfor en ny, bæredygtig og sundere livsstil. De vil videregive informationer om Raw livsstilen, og derved inspirere og oplyse folk om denne måde at leve på, derudover laver de også dejlig mad med masser af grønt og en fantastisk smag. The Raw Tribe cafe består af Naim Al-kassab, entreprenør og Raw Food kokken Sofie Svare Fischer. De har en kæmpe passion for Raw Food, og forsøger at udbrede Raw Food ideologien i Danmark for derved at skabe bedre levevilkår for danskerne.

Når du spiser RAW tænker du bæredygtigt og bevidst. Den lavere udledning af CO2 hjælper miljøet gennem mindre belastning af jordens økosystemer.

Klik dig til Downtown her

Posted in Sundhedsblog and tagged , , .

One Comment

  1. Faldt lige over siden her og synes da at artiklen lyder spændende! Har selv spist en del raw food (dog ikke kød) – synes det er lækkert og forfriskende med ‘rå’ grøntsager og fisk især! Kan anbefale at man som ‘nybegynder’ køber ca 200 g fersk laks hos fiskehandleren, skære det i små tern og blander det sammen med finhakket rødløg, kapers rucula. Hæld efterfølgende en dressing bestående af citronsaft, olivenolie, en anelse sennep, salt og peber udover – det smager himmelsk!!:-)

    Mvh Henriette

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *