Bliv mere mand

Bliv mere mand på 10 uger

Bogen til alle de mænd, der er ved at miste udsigten til deres fødder – og til de kvinder, der gerne vil have ham til at spænde livremmen nogle huller ind

Set hos  hos Saxo.com

Herrerevolution

Herrerevolution – Sådan får du styrke, potens og power af Oscar Umahro Cadogan er en kogebog til den danske mand.
Umahro har haft stort succes med bl.a. Køkkenrevolution på høje hæle.

Set til 69 kr. hos Plusbog.dk

Low carb lækkerier

Boost din sundhed og få stabilt blodsukker med 90 lækre opskrifter på desserter og bagværk – uden mel og sukker!

LowCarbKogebogKleist

Low Carb kogebog

Hvis du tilbereder de næste par ugers måltider efter denne bogs opskrifter, vil du tabe 4-5 kilo og gå mindst en tøjstørrelse ned.

LOWFODMAPDIET

LOW FODMAP diæten

LOW FODMAP diæten er en australsk diæt, der nedsætter eller udelukker en gruppe af kulhydrater, der alle er kendte for at give problemer når man har fået stillet diagnosen irritabel tyktarm. Diæten viser specielt en god effekt på symptomer som oppustethed, mavesmerter, rumlen og pruttetendens.

Stenalderkost - set hos Plusbog.dk

Stenalderkost af Loren Cordain

Tab dig og styrk dit helbred ved at spise den kost, du er skabt til! Stenalderkost bygger på teorien om, at den bedste kost for et godt helbred og en korrekt vægt er den kost, som vores tidlige forfædre i jægersamfundene spiste.

energi-hele-livet

Sund på halvvejen – Energi til hele livet

Det er skønt at fylde 40 – jo, det er! Især hvis man kender opskriften på, hvordan man holder sig stærk, sund og vital og undgår den værste aldersstivhed fysisk og mentalt.

babycover_tilweb

BABY – 100% naturlig

BABY – 100% naturlig uden tilsætning er din guide til en glad baby med grøn livsstil. Du får tips til, hvordan du forkæler dit barn med økologi uden at flænse dankortet.