Bitz din Sundhed – Sundhed for alle sanser

Bitz din sundhed er en moderne fortolkning af de 8 kostråd fra Fødevarestyrelsen. Det er sundhed bygget på reel viden og bliver aldrig et uopnåeligt ideal. Og så er det ikke en revolution af dine madvaner. Det hele behøver nemlig ikke ske i dag, men med små realistiske og holdbare skridt, kan du langsomt Bitze din sundhed, så du får flere sunde råvarer hver dag – det smager og føles fantastisk!

”Med bogen ”Bitz din sundhed” sætter Christian Bitz fokus på de 8 kostråd. Bogen giver en række brugbare og meget inspirerende tips og råd til hvordan danskerne på en håndgribelig måde kan leve efter de 8 kostråd” Else Molander, Fødevarestyrelsen.

Bitz din sundhed er ærlig og med personlige cases, som med udgangspunkt i kostrådene insisterer på, at mad SKAL smage godt og at sundhed SKAL være lystbetonet. Og om hvordan det bliver det – uden at man går på kompromis, med det, der for én er livskvalitet; fx en tebirkes søndag morgen.

De 8 kostråd er det mest veldokumenterede fundament for en sund livsstil. Indtil nu har det bare ikke været særligt attraktivt eller konkret formidlet.

Bitz din sundhed er gennemprøvet viden, gode råd og lækre hverdagsretter – uden løftede pegefingre. For det handler om at gøre kostråd til velsmagende retter, så du slet ikke kan holde dig fra de sunde sager. For så er der nemlig også plads til det søde og det sjove – til nydelse.
Intet er forbudt. Det er sundhed på dine betingelser og vejen til en holdbar sundere livsstil. Det er sund fornuft.

Du får mere end 30 opskrifter kreeret af nogle af Danmarks bedste kokke – Rasmus Bredahl, Claus Meyer og Mikkel Friis-Holm. Så hvad enten du vil tabe dig, være lidt sundere eller bare nyde din hverdag endnu mere, så er her bogen, der Bitzer din sundhed på en enkel og smagfuld måde.

Det er mad, der gør glad :-)

Køb bogen hos din boghandler eller hos Saxo.com

 

Om forfatteren:

Christian Bitz er kendt fra Go’ morgen Danmark på TV2 og er skribent i bl.a. magasinerne Sund
nu, Aktiv Træning og Cover, hvor han inspirerer og motiverer til en langsigtet sund livsstil, der
bygger på sunde, sanselige og velsmagende tilvalg frem fra fanatiske fravalg og dårlig
samvittighed. Han er uddannet cand. scient. i human ernæring, rådgiver flere organisationer og
virksomheder samt populær foredragsholder, der med smittende entusiasme når alle målgrupper
– fra ekspert til elev.

Posted in Bøger and tagged , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *