Bliv mere mand på 10 uger

Bliv mere mand 3d

Bliv mere mand på 10 uger Set hos Saxo til 249.-

Hvis du har brug for en no-nonsense bog til at inspirere dig til en ny og sundere livsstil, er “Bliv mere mand på 10 uger” et godt bud. Bogens let tilgængelige sprog og fornuftige opdeling i relevante emneområder gør det let at ‘snacke’ i bogens indhold. Specielt kaptitel 2 “Testosteron, insulin og fedt’ og kapitel 8 “Forskning om testosteron” vækkede tanker hos undertegnede. Bogens læsere bør nok forberede sig på at bogens inspiration kommer til at række ud over de 10 uger.

I kapitel 9 får du desuden en række lækre opskrifter, hvor der er skruet op for kød og grønt og skåret ned på kulhydraterne.

Charlotte Hartvig, diætist og forfatter til bestsellerne Spis maven flad og Hold maven flad, skriver denne gang direkte til sit mandlige publikum. For masser af henvendelser fra mænd har overbevist hende om, at det ikke kun er kvinder, der gerne vil smide kiloene på maven.

I Bliv mere mand på 10 uger kan mændene lære, hvordan de slanker sig uden sult og afsavn. De kan gå om bord i opskrifterne på rigtig herremad til morgen, middag og aften. De kan få forevist enkle styrketræningsøvelser, der omfordeler fedt til bøffer. Og så tager det kun 10 uger!

Hvis mændene undervejs har brug for lidt ekstra motivation, kan de bare slå op på før og efter-billederne af de syv mænd, der allerede har afprøvet kuren. Billederne taler vist for sig selv.

Efter 10 uger skulle spejlet gerne vise en mand, der ikke bare er slankere, men også mere maskulin. Forklaring? Fedt – især rundt om maven – får niveauet af testosteron, det mandlige kønshormon til at falde. Kuren her er sammensat, så den får testosteronniveauet til at stige igen. Og det er der indtil flere dejlige sidegevinster ved, bl.a. mere sexlyst, større præstationsevne og udholdenhed samt bedre sædkvalitet.

Hvis du kan lide denne bog, kan du med fordel også tage et kig på Herrerevolution af Umahro Cadogan.

Find bogen hos din boghandler eller online hos fx Saxo.

 

Posted in Bøger, For mænd, Kost and tagged , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *