Diabeteskuren – spis dig rask

Diabeteskuren – set hos Saxo til 249.-

200.000 danskere går rundt med en uopdaget type 2 diabetes – og 750.000 skønnes at have et forstadie til sygdommen.

Men der er håb forude – for du kan spise dig rask. Følger du de otte sunde og enkle leveregler i Diabeteskuren, kan du helt slippe for at udvikle type 2 diabetes. Har du allerede fået diagnosen, har du en god chance for at blive rask igen. Målet er at gøre dine blodsukkertal bedre, så du kan trappe ned med medicinen og måske helt undvære den.

Forfatterne Alice Apel Hartvig og Majbritt L. Engell giver i bogen en overskuelig opskrift på en ny og diabetesvenlig livsstil, der har en både forebyggende og helbredende effekt. De fortæller, hvilke madvarer der skal på menuen, og hvordan de bør sammensættes – her kan bogens 95 lækre opskrifter tjene som inspiration. De giver også fif til, hvordan du manøvrerer gennem hektiske hverdage og festlige weekender med blodsukkeret i god behold.

Levereglerne er nøje tilpasset mennesker, der har eller er ved at udvikle type 2 diabetes – men alle kan have gavn af dem; som sidegevinst kan du nemlig dårligt undgå at tabe dig og få mere energi.

Alice Apel Hartvig er klinisk diætist, og Majbritt L. Engell er Master i fitness og træning og professionsbachelor i human ernæring. De er indehavere af Frk. Skrump og Netslank, hvor de bl.a. rådgiver om diabetes, vægttab, PCO og træning. De har tidligere sammen udgivet Vis bare arme. Majbritt er medforfatter til en stribe bøger, bl.a. bestselleren Spis maven flad og Spis dig i balance, og begge står bag opskrifterne i Kvindekuren.
Køb bogen hos din boghandler eller online hos fx Saxo.com.

Få en forsmag på Diabeteskuren her:

Posted in Bøger, Kost and tagged , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *