High on Smooties

Smoothiebølgen er over os! Mads Bo Pedersen er forfatter og foredragsholder og har skrevet bogen ’High on Smoothies’ og opfordrer til at vi skal drikke vores grøntsager.
I bogen ’High on Smoothies – drik dine grøntsager’ forklarer Mads Bo Pedersen, hvad vi skal gøre for at få sunde smoothies, der giver et bedre helbred og mere energi. Bogen indeholder 30 eksempler på sunde, grønne smoothies fyldt med broccoli, bønner og spinat. Mads Bo Pedersen forklarer hvad vi skal komme i vores smoothies og hvorfor, hvis vi vil have smoothies, der giver et godt helbred og mere energi.
Mads Bo Pedersen siger:

Bogen er til dig som ønsker mere end sukkerholdige dessert smoothies. Opskrifterne er fyldt med næringsstoffer og du får direkte indsprøjtning af antioxidanter, vitaminer og mineraler, så du får et stabilt blodsukker, mental skarphed og ny energi.

Bogen er anbefalet af blandt andet Chris MacDonald og læge Carsten Vagn Hansen, der er begejstret for smoothies som sundhedsdrik:

Smoothies bevarer alt det gode i grøntsagerne til gavn for både krop og humør. Det er en let måde at få alt det gode indenbords på – også til børn og mænd, der ellers ikke kan lide grøntsager. Og så er smoothies suveræne til svækkede og syge med dårlig appetit.

Mads Bo Pedersen, som også er Danmarks førende juicemester, har tidligere skrevet bestselleren ’High on Juice – drik dine grøntsager’. Begge bøger kan købes på highonlife.dk, hos de fleste helsekostbutikker, og hos Saxo.com:

Se Mads Bo Pedersen lave smoothies:

Posted in Bøger, Sundt indhold i kosten and tagged , , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *