Raw Cake – magiske sunde kager

Raw Food-eksperten Caroline Fibæk er kendt for sine sunde desserter, der kombinerer fantastiske smagsoplevelser med ernæringsfilosofien fra Raw Food, og hun står bl.a. bag kagerne i Danmarks første Raw-Food cafe 42° RAW.

Velkommen til det søde liv! Bogen er skrevet til dig, som gerne vil leve sundt, men også elsker lækre og indbydende kager. For sundhed betyder ikke kun diæter og løftede pegefingre. Sundhed er også leg og kærlighed til livet og kroppen. Alle kagerne i denne bog er lavet ud fra raw food-principperne og er helt fri for sukker, mælk, tilsætningsstoffer, gluten og animalsk fedt. De er 100% veganske, uopvarmede, naturlige og sprængfyldte med smag og næring.

Du kan købe bogen hos din boghandler eller på Saxo.com

Posted in Bøger and tagged , , .

One Comment

  1. Denne bog ser fantastisk spændende ud. Jeg er selv lige begyndt at prøve og lave rawfood kager, da det jo er SÅ fantastisk at kunne lave kager der er så lækre og samtidig sunde! Jeg har kun prøvet at lave to kager, og de var bare super lækre og fyldt med smag!

    En af de ting der også var skønt ved kagerne var at de er så rige i smager og næring, at man er tilfredsstillet efter bare et lille stykker og ender ikke med at overspise, som man jo nemt gør med almindelige kager!

    Jeg må have fat i denne bog så jeg kan lave flere lækre raw kager!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *