Børn og Fitness

En af de mest citerede personer i denne sammenhæng er idrætsfysiologen Morten Sacho, der udover at være tilknyttet Center for Muskelforskning på Rigshospitalet også driver websitet Motion-online. Her er flere artikler om børn, fitness og træning – og minsandten også en artikel om Fitnesscentre for børn.Nedenfor kan du læse en artikel fra Danmarks Radio: Fitnesscentre designet til unge.

I artiklen henvises der til fitnesskæden Equinox, der er som en af de første kæder åbnede lokalerne for børn. Læs mere på deres website: Fitness for Kids – sjov motion for børn og unge.Richard Sandrak

I tråd med samme udvikling er der også flere og flere udbudte kurser i fitness for børn og unge. For eksempel hos Fitnessconsulting, der har kurset’Youth Training – Træning af børn og unge‘.

…så må vi jo bare håbe at de fitness-hungrende børn ikke ender som amerikanske Richard Sandrak, der i en meget ung alder (som 10 årig) blev kørt igennem det amerikanske mediecirkus under navnet Little Hercules – billedet taler for sig selv.

Posted in For børn and tagged .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *