babycover_tilweb

BABY – 100% naturlig

BABY – 100% naturlig uden tilsætning er din guide til en glad baby med grøn livsstil. Du får tips til, hvordan du forkæler dit barn med økologi uden at flænse dankortet.

sense-beauty-ansigtsbehandling

Sense of Beauty – Økologisk hudpleje i KBH Ø

Hvis du er til økologisk hudpleje, så er det en del nemmere at finde i dag end for 10 år siden. Flere og flere hudplejemærker dukker op og skønhedsklinikkerne, der tager et valg om at være økologiske er ikke svære at finde mere. Wellness & Fitness har fundet et af de steder i København, hvor du kan få økologiske behandlinger og købe økologiske hudplejeprodukter, mineral make up mv. Wellness & Fitness har testet både en af ansigtsbehandlingerne samt flere af ansigtsprodukterne.

Hvorfor økologi?

Det er faktisk heller ikke derfor jeg køber økologi. Jeg har aldrig antaget at selve frugten eller grøntsagen var sundere pga indholdet af vitaminer. Jeg køber økologi for at slippe for at fylde mig selv, min mand og mine børn med pesticidrester. Der er nemlig masser af undersøgelser der viser at der sidder masser af rester af pesticider på frugt og grønt.

Fedt-vaner – hvordan tænker jeg fedt?

Jeg gør meget for at fortælle mine børn om mad, om indholdet og om baggrunden for hvorfor det betragtes som sundt eller usundt. Det er ikke mængden der er altafgørende, der er meget sundhed at hente, hvis man tænker på “kvaliteten” af den fedt man vælger og de sidste 10 år, har vi i vores familie lavet helt nye fedt-vaner :-) de gode af slagsen.