high-on-smoothies

High on Smooties

Bogen er til dig som ønsker mere end sukkerholdige dessert smoothies. Opskrifterne er fyldt med næringsstoffer og du får direkte indsprøjtning af antioxidanter, vitaminer og mineraler, så du får et stabilt blodsukker, mental skarphed og ny energi.

Gojibær – hemmeligheden bag det sunde

Hvorfor skal du kende til gojibær og hvad kan de? Hvordan kan du bruge gojibær og hvor finder du dem? Vi har fundet frem til svarene og har testet gojibærene i eget køkken. Gojibær er tørrede frugter fra busken Lycium barbarum. Frugten ligner en rosin, men har en intens rød farve. Den pynter i køkkenet og vil lyse op til ethvert måltid.

Raw Chocolate – min redning?

Raw Chocolate er superfood lavet af uristede kakaobønner, koldpressede ingredienser og med et højt indhold af både antioxidanter og essentielle mineraler. Chokoladen er fri for tilsat sukker, mælkeprodukter og gluten.

Chokolade, flavonoider og antioxidanter

Chokolade har i mange år været rost for sine ‘sunde’ egenskaber – men hvad der det egentlig du skal vide om chokolade for at kunne fylde dig med de mørkebrune herligheder uden at får dårlig samvittighed?

Aronia, verdens stærkeste antioxidant

Pressemeddelelse: Superbærret aronia er en ægte sundhedsbombe. Spækket med vitaminer og antioxidanter styrker bærret kroppens immunsystem og dæmper aldringsprocessen. Og så smager det godt! Aroniabærret kaldes ’verdens stærkeste antioxidant’ – Det gør det på grund af sit usædvanlige høje indhold af vitaminer og antioxidanter. Sammenlignet med blåbær, som ellers anses for at være et af […]