highland Park

Mandewellness

Mænd også har brug for wellness – men muddermaske og garra rufa er måske ikke helt den ‘mandige’ opfattelse af wellness. Kom med til whiskysmagning og mandewellness.

powerhoop

Powerhoop Workshops

Få et sjovt og effektivt Powerhoop træningsprogram, hvor Powerhoopen bruges på både traditionel vis men også i en vinkel som du måske ikke troede, kunne lade sig gøre.

julehygge ukrudt

Rawcake julehygge hos helsekosten

Er du nysgerrig på de der Rawcakes, så slå et smut forbi helsekosten Ukrudt på Fælledvej i København d. 2. december mellem 14 og 16.

fire-heart

Kom til power workshop

Kom til workshop hos Body Mind Solution og tænd din indre flamme. Body Mind Solution skriver følgende om workshoppen: Ild i røven – ild i sjælen er en workshop skræddersyet til dig, der vil finde ind til din indre flamme, få den tændt og bære din fakkel med power og stolthed! Efter 3 timers sjov […]

vibekerawbog

RAW bogreception på Vesterbro

SimpleRAW inviterer til Book reception. Lørdag d. 20. november kl. 13:00 – 17:00 holder Vibeke Amdisen reception for sin nye Raw Food bog „Glød og Glæde med Raw Food“. SimpleRAW byder velkommen med lidt „bobler“ og smags- prøver fra bogen, og selvfølgelig vil Vibeke signere bøger, som du kan købe på selve dagen. Se hele […]