fitnessbuddy-220x180

Interview med Fitnessbuddy

Med os i dag har vi Christian som er anmelder af kosttilskud på hjemmesiden Fitnessbuddy.dk. Vi skal tale lidt om deres side og hvilket position de ser sig selv i – Christian var nemlig også stifteren af siden i 2012.

android-logo

Android Fitness Apps

Det er ikke kun iPhone-ejere, der kan hente apps til deres telefoner. Denne artikel giver dig en række android apps der kan hjælpe dig med fitness, træning og træningsplanlægning.

5 gode Fitness apps til iPhone, iPod og iPad

100 Pushups Pris: 12 kr. Dette er en af mine favorit fitness apps. Programmet er simpelt og ‘coacher’ dig hen i mod at kunne tage 100 armstrækninger i træk. App’en fastsætter dit program ud fra en max test og justerer så i løbet af forløbet med flere max tests. En log-bog viser hvor mange armstrækninger […]

Fitness og wellness apps til iPhone og iPod

Med en iPhone eller iPod touch kan du få en helt egen personlig træner eller wellness coach i lommen. Vi har samlet nogle af de bedste apps inden for wellness, fitness og kost: Wellness apps De mange apps i denne kategori har fokus på at give dig overskud i hverdagen. Nogle apps giver gode råd […]

Zumba – Danmarks nye fitness-dille

Zumba er blevet Danmarks nye fitness-dille. Der er Zumba allevegne. Men hvad er det for en træningsform og hvem kan være med? Læs med her og find ud af hvor du kan afprøve om Zumba er noget for dig?

Stripfitness i Fitnessdk

Stripfitness træning skal bringe smilet frem hos kvinder i alle aldre og størrelser. Ved at træne og opnå større overskud og mere energi i en ellers travl hverdag.

Børn og Fitness

Fitness for børn og unge er i stigende grad ved at vinde inpas i danske fitnesscentre. Der har per tradition været set ganske skævt til fitness og vægttræning for børn, men der er ingen fysiologiske indikationer af at fitness og vægttræning skulle være skadeligt for unge.

Masteruddannelse i Fitness

Til september starter en masteruddannelse i fitness og træning på Syddansk Universitet (SDU) i Odense. Uddannelsenretter sig mod ansættelse i fitnessbranchen såvel som i den den offentlige sektor.