raw-sandwich

Raw Sandwich – hvor får du dem?

Raw Sandwich er en sandwich lavet efter koncepterne for Raw Food. Det er ernæring så tæt på naturen som muligt. Intet er opvarmet til mere end 42 grader og det sikrer at så mange næringsstoffer i maden er tilstede. En Raw sandwich som den nedenfor består af brød lavet af fx kerner, frø som er tørret. Det lækre fyld er lavet af avocado, tomat, baby spinat, skalotteløg, havsalt, friskkværnet peber og Raw chili mayo.

Fuldkorn – hvor kommer det fra?

Hvad er fuldkorn og hvor kommer det fra? Er alle kornsorter fuldkorn? Skal man bruge hele kornet eller er det nok med skallen eller det indeni? Hvad med solsikkekerner og andre frø – er det fuldkornsprodukter hvis de er i? Læs med her og bliv klogere på begrebet fuldkorn. Mange tror, at fuldkorn er det […]

Fuldkorn – 10 spørgsmål og svar!

Vi har samlet viden om fuldkorn, som gør det let for dig at blive klogere – måske på det du allerede spiser, måske på noget du skulle overveje at indføre i højere grad.

Fuldkorn- har du taget stilling?

For os selv har det betydet at vi konsekvent har skiftet rene hvedemels produkter ud med fuldkornsprodukter, dvs pasta, brød og ris. Børnene har aldrig sat spørgsmålstegn ved det og jeg tror måske mest det er en voksen-hæmning /vane der gør at ikke flere har fokus på fuldkornsprodukter.