LOWFODMAPDIET

LOW FODMAP diæten

LOW FODMAP diæten er en australsk diæt, der nedsætter eller udelukker en gruppe af kulhydrater, der alle er kendte for at give problemer når man har fået stillet diagnosen irritabel tyktarm. Diæten viser specielt en god effekt på symptomer som oppustethed, mavesmerter, rumlen og pruttetendens.

sukkerbillede

Sukkertrang – slip den- 10 sikre råd

Eksperterne er uenige – kan man være decideret afhængig af sukker eller hvad? Vi er ikke stødt på noget decideret forskning, som underbygger at der kan være tale om en “sygdom” eller en slags “narkomani”, man ikke selv kan styre. Tværtimod peger meget forskning på, at der nok oftest er tale om enten kostvaner eller andre livsstilsvaner der øger eller fremprovokerer sukkertrangen.

balance

Kost og Livstil – sundhed for 0 kr

I denne weekend har Wellness&Fitness jo som nævnt fokus på sundhed uden at det skal koste ekstra penge. Fredag satte vi fokus på motion til 0 kr og i dag får du resten af vores tanker:

simplerawkage

Raw Food caféen “SimpleRAW” – Anmeldelse

SimpleRAW er fantastisk – her lander du i hjertet af Vesterbro med smagsoplevelser, der giver traditionel fastfood baghjul. Vi har anmeldt stedet efter et frokostbesøg på en helt almindelig torsdag.

Chili sin carne

Raw Food – halv pris – du kan nå det endnu!

Kender du konceptet Downtown? Dagens gode tilbud til halv pris? I dag står den på Raw Food til halv pris. Du skal bare indløse værdikuponen inden 3 måneder. Dagens tilbud er fra The Raw Tribe som vi tidligere har anmeldt.

rent vand sundt for huden

Smuk hud gennem kosten- få svarene her!

Vi har kigget på diverse ekspertudtalelser fra blade, bøger og hjemmesider og fundet 8 fantastiske råd der går igen, hvis det drejer sig om at spise sig til smuk og flot hud. Få de brugbare tips her og se hvor tæt du er på eller hvad der måske kan inspirere dig i hverdagen.

Raw food opskrift – en Raw Cake anmeldelse!

Jeg er imponeret- lækkert og nemt. Opskriften er fundet på nettet og er fra Raw Food caféen 42Raw i Pilestræde København. Kagen er sund, mums og super let at lave. Jeg spår Raw cake en god fremtid! Konceptet appelerer til den moderne livsstil med sundhed på dagsordenen. Her behøver du ikke skære alt der hedder kage og søde sager væk.