balance

Kost og Livstil – sundhed for 0 kr

I denne weekend har Wellness&Fitness jo som nævnt fokus på sundhed uden at det skal koste ekstra penge. Fredag satte vi fokus på motion til 0 kr og i dag får du resten af vores tanker:

Sportens Facebook – Arena365

En ny dansk sportsplatform, Arena365.com, er netop blevet lanceret. Platformen er målrettet danskere, der er aktive eller ønsker at være det, og som har lyst til at dele deres aktive liv med venner, kolleger eller holdkammerater.

Trim kalorierne med SundIndex

SundIndex.dk er en ny hjemmeside, hvor motivation, vægttab og livsstil er nøglebegreberne for øget sundhed og velvære. Her møder du ingen restriktioner i forhold til, hvad du må eller skal spise. Så længe du holder dig inden for dit individuelt beregnede kaloriebehov, vil du opnå dit ønskede vægttab. Der logges ind med en personlig profil, […]

Succes med din næste slankekur

Det vigtigste, du har brug for, inden du går i gang, er motivation. Uden den rette motivation vil det være meget svært at få succes med at opnå din idealvægt. Det er et absolut “must”, at du føler dig motiveret og har viljen til at opnå resultater. Det er vigtigt, du ved, hvorfor du er […]

Slankekur og vægttab – vær velkommen…

Slankekur og vægttab – centrale elementer i mangt et nytårsfortsæt. Men hvor finder man tips, vejledning, tid og ikke mindst motivation til at gennemføre den effektive slankekur og smide de ekstra kilo.