Sandheden_sundhed

Sandheden om sundhed – få styr på dit KRAM

Ved at blive bevidste om konsekvenserne af de valg, vi træffer, kan vi lettere ændre vaner og indarbejde nye rutiner i hverdagen. Læs Bente Klarlunds tanker, få styr på dit KRAM og bliv sundere.

not40

Fyrre, Fed og Familiefar…

Ryggen gør ondt, benene er stive og bakken føles stejlere. Det er ikke lysten der mangler, men det gør planlægning og motivation til gengæld ofte. Så hvad kan jeg gøre for at komme igang?

sundhed-friluft

En weekend med sundhed for 0 kr

I denne weekend har Wellness&Fitness fokus på sundhed uden at det skal koste ekstra penge. Det kan være de små forskelle i hverdagen, der gør at du føler dig sund og at din gode spiral starter.

En tankevækker – hvad vælger du?

Vi snakker meget om tid og overskud i DK, har vi tid til det ene og til det andet. Kan vi overskue ting lige nu eller ej. Men vi snakker sjældent om konsekvenserne af at vente. Hvorfor ikke altid handle i nuet, hvis tanken er der, må det betyde noget! Har du tænk over hvorfor det er at du skal handle nu?

Sportens Facebook – Arena365

En ny dansk sportsplatform, Arena365.com, er netop blevet lanceret. Platformen er målrettet danskere, der er aktive eller ønsker at være det, og som har lyst til at dele deres aktive liv med venner, kolleger eller holdkammerater.

Overvægtige børn har gavn af styrketræning

Der er 200.000 overvægtige børn i Danmark, og hvert år kommer 8.000 til, viser nye tal. Fysisk aktivitet er en vej ud af overvægten, men de traditionelle idrætsformer er sjældent gearede til gruppen af overvægtige børn. Styrketræning matcher børnenes behov, både fysisk og psykisk.