Set til 69 kr. hos Plusbog.dk

Low carb lækkerier

Boost din sundhed og få stabilt blodsukker med 90 lækre opskrifter på desserter og bagværk – uden mel og sukker!

LOWFODMAPDIET

LOW FODMAP diæten

LOW FODMAP diæten er en australsk diæt, der nedsætter eller udelukker en gruppe af kulhydrater, der alle er kendte for at give problemer når man har fået stillet diagnosen irritabel tyktarm. Diæten viser specielt en god effekt på symptomer som oppustethed, mavesmerter, rumlen og pruttetendens.

Stenalderkost - set hos Plusbog.dk

Stenalderkost af Loren Cordain

Tab dig og styrk dit helbred ved at spise den kost, du er skabt til! Stenalderkost bygger på teorien om, at den bedste kost for et godt helbred og en korrekt vægt er den kost, som vores tidlige forfædre i jægersamfundene spiste.

Bitz din sundhed

Bitz din Sundhed – Sundhed for alle sanser

Christian Bitz er et kendt ansigt i medierne og står bag bogen ‘Bitz din sundhed’ hvor han uden dikkedarer giver sin tilgang til sundhed via en modernisering af de 8 kostråd.

Vintermüsli og vintersmoothie med Gojibær- få et energikick!

Jeg tilpasser kost og motionsvanerne NU (mere sund og energirig morgenmad og fast motion hele ugen), så jeg kan forsøge at holde mig energisk – selv på en mørk og grå dag!
Prøv min vintermüsli og mit bud på den energiske kost-kickstart på vinterdagene!

Opskrifter med tang du ikke kan undvære

Vi giver dig hurtige fif og ideer til at udvikle madopskrifter hvor der indgår tang. Overordnet kan du starte med disse få men essentielle tips: Tænk tang ind i hverdagen; det bedste resultat er ved at integrere ting som en naturlig ting i ens kost. Brug tang på forskellig vis; tørret tang som drys på maden, kogt tang som fyld i maden eller tangpulver i din smoothie. Prøv forskellige tangarter.

Speltbrød – don´t miss it!

Speltbrød opskrift, fantastisk brød – don´t miss it! Læs her hvordan du bager lækre brød med speltflager. Brug det til morgenmad, frokost eller madpakken.