caroline-fibaek

Caroline Fibæk – Sundhedsstafetten

Carolines projekt er bredt sagt at skabe sundhed gennem ernæring. Måske kender du hende også mest som konsulent indenfor Rawfood eller Rawcakes; Caroline gør sig nemlig bemærket gennem foredrag, workshops, udvikling af opskrifter og skriverier i diverse magasiner som fx Femina og Sund-forskning.dk.

rawcake-workshop

Raw Cake Workshop

Leg i køkkenet. Vi laver syndigt sunde Cravings Bustere så du altid har dine yndlings-snacks ved hånden. Du får masser af smagsprøver og alle opskrifter med hjem.

RawCake_fibaek-h200

Raw Cake – magiske sunde kager

Velkommen til det søde liv! Bogen er skrevet til dig, som gerne vil leve sundt, men også elsker lækre og indbydende kager. For sundhed betyder ikke kun diæter og løftede pegefingre.

julehygge ukrudt

Rawcake julehygge hos helsekosten

Er du nysgerrig på de der Rawcakes, så slå et smut forbi helsekosten Ukrudt på Fælledvej i København d. 2. december mellem 14 og 16.

Raw food opskrift – en Raw Cake anmeldelse!

Jeg er imponeret- lækkert og nemt. Opskriften er fundet på nettet og er fra Raw Food caféen 42Raw i Pilestræde København. Kagen er sund, mums og super let at lave. Jeg spår Raw cake en god fremtid! Konceptet appelerer til den moderne livsstil med sundhed på dagsordenen. Her behøver du ikke skære alt der hedder kage og søde sager væk.