biopeeling

Sund hud så hurtigt, at du tror det er løgn!

Har du problemhud, ujævn hud eller ar efter acne? Kender du til slap hud og rynker? Så vil du finde denne artikel interessant – specielt hvis du tilmed ikke endnu har fundet det der virker eller måske ikke aner hvor du skal starte med at lede.

sense-beauty-ansigtsbehandling

Sense of Beauty – Økologisk hudpleje i KBH Ø

Hvis du er til økologisk hudpleje, så er det en del nemmere at finde i dag end for 10 år siden. Flere og flere hudplejemærker dukker op og skønhedsklinikkerne, der tager et valg om at være økologiske er ikke svære at finde mere. Wellness & Fitness har fundet et af de steder i København, hvor du kan få økologiske behandlinger og købe økologiske hudplejeprodukter, mineral make up mv. Wellness & Fitness har testet både en af ansigtsbehandlingerne samt flere af ansigtsprodukterne.

Wellness på Skagen og Nordjylland

Skagen er et af Danmarks mest eftertragtede ferieområder. Den smukke natur og det berømte lys tiltrækker naturligt mange mennesker, der vil nyde livet og slappe af i smukke omgivelser. Skagen byder også på en række wellness oplevelser – vi har her lavet en oversigt over wellness på Skagen: Wellness, spa og skønhedsbehandlinger Ruths Wellness‎ Ruths […]