LowCarbKogebogKleist

Low Carb kogebog

Hvis du tilbereder de næste par ugers måltider efter denne bogs opskrifter, vil du tabe 4-5 kilo og gå mindst en tøjstørrelse ned.

Sukker gør dig sulten

Har du problemer med at tabe dig? Så bør du måske kigge nærmere på
kulhydraterne i din kost .

Sundhed på nettet

Der er ingen grund til at gå i workout-center hvis man bedre kan lide at slå græsplæne eller sjippe med børnene. SundeValg.dk hjælper med at planlægge kost og motion.

Slankekure for mænd

Kniber det med at lukke dine gamle bukser, og er maven ikke så flad, som den har været? Er 3 måneders smalkost som slankekur ikke lige dit temperament, men du synes på den anden side, at det er for tidligt at være ’fyrre, fed og færdig’- så læs videre. En indsats på et par dage […]

Ha’ det godt – Sund helt sikkert

Dette er sundshedsbogen, der når hele vejen rundt, og som du kan stole på. Den indeholder udelukkende veldokumenterede og afprøvede råd om alt fra motivation og kost til motion og stresshåndtering.

Madlog.dk – klik dig slank

En ny online-tjeneste hjælper danskerne til et slankere liv, hvor hverdagens kost og motion pludselig kommer helt frem i lyset. Madlog.dk er hurtigt blevet en stor succes på nettet og har netop fået rosende omtale i kvindemagasinet Q.

Stavgang – genvej til velvære

Fat staven! Stavgang er skånsom motion og kan forebygge en lang række livsstilssygdomme. Desuden kræver stavgang stort set intet udstyr og kan dyrkes stort hvor som helst.

Alternative tilgange til sundhed vinder frem

Der er mange veje til sundhed og velvære. Traditionelle fitness og wellness tilbud er der mange af, men danskerne er i stigende grad begyndt at søge alternative veje til sundhed.

Slankekur og vægttab – vær velkommen…

Slankekur og vægttab – centrale elementer i mangt et nytårsfortsæt. Men hvor finder man tips, vejledning, tid og ikke mindst motivation til at gennemføre den effektive slankekur og smide de ekstra kilo.