spa-marina-suites

Spa og fitness på Marina Suites

På Marina Suites har du mulighed for at forkæle både krop og sind. Hotellet er beliggende helt ude ved vandet, og man vil derfor få en dejlig følelse af frisk luft og afslapning.

Hammam_2

Wellness i Bulgarien

Bulgarien har en lang tradition for kurbade og spa-ophold. Mange steder i landet ser man ruiner af romerske bade. Bulgarien har over 600 mineralske kilder, og de udnyttes selvsagt i behandlingerne.

Wellness & Spa i Hellerup

Wellness i Hellerup – find inspiration til dit næste wellness-besøg i vores liste over wellness steder i Hellerup.

Wellness og spa i København

København bugner af fantastiske oplevelser med spa og wellness få et overblik over nogle af de bedste wellness og spa steder i København.

Wellness på Skagen og Nordjylland

Skagen er et af Danmarks mest eftertragtede ferieområder. Den smukke natur og det berømte lys tiltrækker naturligt mange mennesker, der vil nyde livet og slappe af i smukke omgivelser. Skagen byder også på en række wellness oplevelser – vi har her lavet en oversigt over wellness på Skagen: Wellness, spa og skønhedsbehandlinger Ruths Wellness‎ Ruths […]

Wellness i Nordsjælland

Nordsjælland byder på en lang række spændende wellness-muligheder. Der er wellness for enhver smag. Fra det helt ekslusive og til wellness, hvor de fleste kan være med. Læs mere nedenfor og find inspiration til dit næste wellnessophold i Nordsjælland.