shutterstock_69170992

Fakta om alkohol og sundhed

Bliv klogere på hvordan alkohol påvirker din krop herunder og få gode tips til at drikke alkohol uden at sætte helbredet på spil.

babycover_tilweb

BABY – 100% naturlig

BABY – 100% naturlig uden tilsætning er din guide til en glad baby med grøn livsstil. Du får tips til, hvordan du forkæler dit barn med økologi uden at flænse dankortet.

rawandmore-logo

Rawandmore – ny webshop med alt hvad du behøver

Pressemeddelelse: Om rawandmore Rawandmore.dk er et økologisk certificeret firma, der er dedikeret til at finde udsøgte, raw produkter og funktionelle fødevarer fra hele verden, som øger energien og støtter kroppen på en naturlig, lækker og enkel måde. Rawandmore søger til stadighed efter verdens mest næringsrige rå fødevarer, og deres løfte er altid at være på […]

vibeke amdisen

Vibeke Amdisen – Sundhedsstafetten

Vibeke Amdisen er født og opvokset i Midtjylland og bor i dag på Østerbro i København. Hun er en af Danmarks pionerer indenfor Raw Food og har sin personlige og arbejdsmæssige drivkraft i biologisk medicin og levende kost. Vibeke arbejder som naturmediciner, Raw Food coach og ernæringskonsulent.

Sandheden_sundhed

Sandheden om sundhed – få styr på dit KRAM

Ved at blive bevidste om konsekvenserne af de valg, vi træffer, kan vi lettere ændre vaner og indarbejde nye rutiner i hverdagen. Læs Bente Klarlunds tanker, få styr på dit KRAM og bliv sundere.

Bitz din sundhed

Bitz din Sundhed – Sundhed for alle sanser

Christian Bitz er et kendt ansigt i medierne og står bag bogen ‘Bitz din sundhed’ hvor han uden dikkedarer giver sin tilgang til sundhed via en modernisering af de 8 kostråd.

En tankevækker – hvad vælger du?

Vi snakker meget om tid og overskud i DK, har vi tid til det ene og til det andet. Kan vi overskue ting lige nu eller ej. Men vi snakker sjældent om konsekvenserne af at vente. Hvorfor ikke altid handle i nuet, hvis tanken er der, må det betyde noget! Har du tænk over hvorfor det er at du skal handle nu?

Hvorfor økologi?

Det er faktisk heller ikke derfor jeg køber økologi. Jeg har aldrig antaget at selve frugten eller grøntsagen var sundere pga indholdet af vitaminer. Jeg køber økologi for at slippe for at fylde mig selv, min mand og mine børn med pesticidrester. Der er nemlig masser af undersøgelser der viser at der sidder masser af rester af pesticider på frugt og grønt.