shutterstock_69170992

Fakta om alkohol og sundhed

Bliv klogere på hvordan alkohol påvirker din krop herunder og få gode tips til at drikke alkohol uden at sætte helbredet på spil.

tribal-wellness

Grøn og glad. Om bæredygtig velvære

En god fornemmelse i kroppen kommer ikke altid kun fra ting vi gør ved/for os selv – mad, massage, motion og meditation er nogle af de aktiviteter, vi typisk bruger til at opnå ‘wellness’. Men vores forunderlige hjerne er også indrettet med en funktion, der gør at man bliver glad af at gøre noget for andre – eller for miljøet.

Hammam_2

Wellness i Bulgarien

Bulgarien har en lang tradition for kurbade og spa-ophold. Mange steder i landet ser man ruiner af romerske bade. Bulgarien har over 600 mineralske kilder, og de udnyttes selvsagt i behandlingerne.

highland Park

Mandewellness

Mænd også har brug for wellness – men muddermaske og garra rufa er måske ikke helt den ‘mandige’ opfattelse af wellness. Kom med til whiskysmagning og mandewellness.

Travle-kvinder-omslag

Travle kvinders guide til mere tid

Travle kvinders guide til mere tid fortæller dig, hvordan du får mere tid, overblik, indre ro, overskud og energi i en travl hverdag. Trin for trin lærer du, hvordan du både styrer din tid og dit liv – og undervejs får tid til alt det, du faktisk allerhelst vil.

icontexto-inside-facebook

Hul igennem til Facebook – vær med!

Så er Wellness & Fitness på Facebook.
Bliv opdateret med spændende links, nyheder og tilbud om kost, motion og velvære.
Wellness & fitness er stedet hvor tingene bliver samlet. Del det hele med dine venner. Vi arbejder i øjeblikket på at få gæstebloggere på siden, så giv en melding om hvad du ønsker at høre om – måske bliver dit emne det næste!

Wellness & Spa i Hellerup

Wellness i Hellerup – find inspiration til dit næste wellness-besøg i vores liste over wellness steder i Hellerup.

Kostvaner påvirker stress og depression

Med den rette kost kan man faktisk i mange tilfælde forebygge og lindre stress og depressioner, siger sundhedskonsulent Professionsbachelor i ernæring og sundhed,