fitnessbuddy-220x180

Interview med Fitnessbuddy

Med os i dag har vi Christian som er anmelder af kosttilskud på hjemmesiden Fitnessbuddy.dk. Vi skal tale lidt om deres side og hvilket position de ser sig selv i – Christian var nemlig også stifteren af siden i 2012.

Gojibær – hemmeligheden bag det sunde

Hvorfor skal du kende til gojibær og hvad kan de? Hvordan kan du bruge gojibær og hvor finder du dem? Vi har fundet frem til svarene og har testet gojibærene i eget køkken. Gojibær er tørrede frugter fra busken Lycium barbarum. Frugten ligner en rosin, men har en intens rød farve. Den pynter i køkkenet og vil lyse op til ethvert måltid.

Hvad alle bør vide om tang – vi guider dig!

Tang er havets grøntsag – en yderst sund en af slagsen og den udkonkurrerer samtlige land grøntsager på indhold af sunde næringsstoffer. Mængden af vitaminer og mineraler er utrolig høj og derfor er tang et yderst klogt valg på middagsbordet, hvis man ønsker at ens kost skal medvirke til at holde sygdommene fra døren – tang booster dit immunforsvar og uanset hvilken sort du vælger – så er der sundhed at hente.

Tang – hemmeligheden bag denne superfood

Er du klar over at der findes et hav af forskellige tangarter og at man kan spise dem? At der er et kæmpe stort indhold af vigtige næringsstoffer og vitaminer i tang? At der er mere jern i tang end i spinat og mere calcium end i mælk? Jeg spår tang en stor plads i den finere madlavning, hos den kvalitets og sundhedsbevidste familie og hos den trendy dansker der følger med på moden indenfor kost og nye tendenser.

Ny viden D-vitamin – Får du nok?

Hvis man ikke ved hvad konsekvenserne af D-vitamin mangel er, kan det måske være svært at finde interessen og motivationen for at gennemgå sin kost og tjekke efter – får jeg nok- er jeg dækket ind? Jeg har igennem flere år fulgt med i snakken om D-vitamin. På trods af at der jævnligt ser ud til at komme flere og flere dokumenterede undersøgelser der peger i retning af at D-vitamin er en ret så vigtig faktor i vores krop som vi får for lidt af, så er der ikke nogen deciderede ændrede anbefalinger fra sundhedsstyrelsen om at ændre på vores D-vitaminvaner -tilskud mm.

Hvorfor økologi?

Det er faktisk heller ikke derfor jeg køber økologi. Jeg har aldrig antaget at selve frugten eller grøntsagen var sundere pga indholdet af vitaminer. Jeg køber økologi for at slippe for at fylde mig selv, min mand og mine børn med pesticidrester. Der er nemlig masser af undersøgelser der viser at der sidder masser af rester af pesticider på frugt og grønt.

Vitaminguide – kender du dine vitaminer? Tjek her!

Vitaminguide, her kan du læse om vitaminerne, hvorfor de er vigtige, hvor de findes i maden, hvor meget det anbefales at få pr. dag, hvad mangelsymptomerne er og hvornår det anbefales at man tager et tilskud.

Bodylab udvider sortimentet med kosttilskud

Bodylab udvider nu sortimentet med flere kosttilskud. Dermed bliver Bodylab i stand til at levere alt, hvad sportsfolk og andre aktive har brug for af vitaminer, mineraler, kosttilskud og proteinpulver. De nye produkter i Bodylabs kosttilskudserie er nøje udvalgt ud fra deres veldokumenterede effekter for personer, der er fysisk aktive.