sense-beauty-ansigtsbehandling

Sense of Beauty – Økologisk hudpleje i KBH Ø

Hvis du er til økologisk hudpleje, så er det en del nemmere at finde i dag end for 10 år siden. Flere og flere hudplejemærker dukker op og skønhedsklinikkerne, der tager et valg om at være økologiske er ikke svære at finde mere. Wellness & Fitness har fundet et af de steder i København, hvor du kan få økologiske behandlinger og købe økologiske hudplejeprodukter, mineral make up mv. Wellness & Fitness har testet både en af ansigtsbehandlingerne samt flere af ansigtsprodukterne.

icontexto-inside-facebook

Hul igennem til Facebook – vær med!

Så er Wellness & Fitness på Facebook.
Bliv opdateret med spændende links, nyheder og tilbud om kost, motion og velvære.
Wellness & fitness er stedet hvor tingene bliver samlet. Del det hele med dine venner. Vi arbejder i øjeblikket på at få gæstebloggere på siden, så giv en melding om hvad du ønsker at høre om – måske bliver dit emne det næste!

Ansigtsmaske – hjemmelavet der virker!

Vinterhud har jeg hvert år- hud der er tør og specielt fordi jeg cykler en del, er min ansigtshud udsat. Til trods for at jeg dagligt bruger en fugtende creme, så skriger min hud på fugt. Jeg fik følgende råd fra en kosmetolog en dag, da jeg spurgte hvad man kunne gøre, som ikke kostede en bondegård. Du får nu det samme råd og kan vurdere.

Skin and beauty care - young beautiful female

Ansigtspeeling – hjemmelavet! Billig og naturlig!

Lav din egen ansigtspeeling – det gør stjernerne indenfor skønhed også! Ole Henriksen lavede engang et interview, hvor han nævnte muligheden for selv at blande nemme ingredienser til ansigtspeeling. Få en opskrift her.

Wellness og spa i København

København bugner af fantastiske oplevelser med spa og wellness få et overblik over nogle af de bedste wellness og spa steder i København.

Wellnessmesse i Kolding

Danmarks første egentlige messe med wellness som omdrejningspunkt løber af stabelen den 26. og 27. oktober i Slotssøbadet i Kolding.

Wellness og kurbade i Budapest

Wellness-rejser har længe været i stærk stigning – og specielt når man retter blikket mod øst, er der mange interessante tilbud og oplevelser at overveje i Budapest.

Kvalitetsikrede wellnessoplevelser

Wellness Denmark er en ny mærkningsordning for udbydere af wellness i Danmark. Udbyderne skal leve op til en lang række mindstekrav for at blive Wellness Danmark-godkendt.