Raw Food Caféen “The Raw Tribe” – Anmeldelse

The Raw Tribe imponerer og begejstrer overordnet – her oplever man et gennemført fastfood koncept som er sundt.

Sted: Blågårdsgade 2A, 2200 København N
Åbningstider: 11 – 21 alle dage
The Raw Tribe åbnede 4. september 2010 og ejes bla. af Sofie Svare Fischer

På hjemmesiden www.therawtribe.dk kan man læse mere om tankerne bag konceptet Raw Food

Menu:
Raw Food er baseret på naturlige og økologiske råvarer.
På menukortet fås både raw pizza, vegi boxes i forskellige størrelser, sun burger, raw cakes, grønne juicer og smoothies.

Vegi box fra The Raw tribe - Billede © Nectarvision

Priserne ligger fra 20 kr for en raw cake, 35 kr for en raw pizza slice, mellem 55 og 85 for en vegi box med forskellige ingredienser som salater. Grønne juicer koster 48 kr med ingredienser som bla sølvbede, rød peber, agurk og ingefær. Smoothies koster 48 kr med fx sølvbede, wheatgrass, æble eller jordbær – alle smoothies laves på hjemmelavet nøddemælk, bananer og dadler.
The Raw Tribe var vores første besøg rundt i København for at finde Raw Food caféer. Vi traskede ned af Blågårdsgade lørdag ved 17 tiden og fandt The Raw Tribe liggende i enden ned mod Nørrebrogade. Et område med lettere hippie atmosfære, og præget af anderledes og indbydende små forretninger og sanseindtryk.

Caféen ligger i kælderen og har et par trin ned, det er en mindre café med få siddepladser i bløde sofalignede puder i den ene side af lokalet. Der er en hyggelig umiddelbar afslappet stemning idet man kommer ind og man får lyst til at sætte sig til rette med en laid back stemning. Pga de få siddepladser har stedet meget karakter af et take away sted. Caféen har borde udenfor og når vejret tillader vil det være et perfekt sted at stoppe op og sidde udenfor.

Under vores besøg fik vi:

  • En Green Energy Smoothie lavet på hjemmelavet nøddemælk, dadler, bananer, hampefrø, æble, sølvbede og wheatgrass
  • 2 forskellige rawcakes lavet på bla. dadler, kakao, himalayasalt og kokosolie. dene ene fint pyntet med lyserødt kokos farvet med rødbedesaft.
  • En raw pizzaslice lavet på en bund af bla. tørret løg, hørfrø, solsikkekerner, himalayasalt og krydderier pyntet fint med grøntsager og raw dressing.
  • Basilikum-kakokugler lavet på dadler, kakao, cashewnødder og basilikumblade.

Smagsoplevelsen var yderst delikat. Alle dele var meget smagfulde og lækre – dette blandet med skønne sanseindtryk for øjet. Smoothien smagte sødt og lækkert og var helt i særklasse i forhold til mange andre smoothier vi har smagt. Kagerne var lækre omend dog en smule små af størrelse. Konceptet raw pizza var specielt og anderledes, men en skøn smagsoplevelse, som giver os lyst til at prøve mere. Helhedsindtrykket var rigtig godt og vi anbefaler klart et besøg på The Raw Tribe. Priserne må siges at være fornuftige taget i betragtning at alle varer er økologiske.

Alle muligheder er åbne – køb en take away grøn juice eller smoothie og spankuler videre op af den udtryksrige gade eller slå dig ned med en vegi box eller en sun burger efter arbejde.
Vi er overordnet begejstrede og imponerede over at opleve et gennemført fastfood koncept som er sundt.

Umiddelbare fordele ved stedet:

  • Sund og økologisk mad
  • Uhøjtidelig drop ind stemning – mulighed for nem take away
  • Masser af læsestof om Raw Food
  • 10 % studierabat

Udviklingsmuligheder for stedet:

  • Et bedre menukort på stedet, hvor ingredienser fremgår tydeligere end på tavlen
Posted in Anmeldelser and tagged , , , , .

One Comment

  1. Pingback: Første besøg på Raw Food café | Wellness & Fitness

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *