Raw food hardwareguide – del 1

I første del af raw food hardwareguiden ser vi på nogen af de ‘store’ maskiner i raw food-køkkenet. Se forklaring nedenfor:

Nb: På billedet ovenfor er der linket til produkter fra Domotech.dk og Juiceland (England), men du kommer også langt ved at kigge forbi Rawandmore på Vesterbrogade, der har et stort udvalg af hardware til juice-produktion i raw food køkkenet.

Blendere

Smoothies og juices bliver bare bedre med en ordentlig blender. Hvis du skal have den bedste oplevelse, så gå efter en blender, hvor ydelsen angives i hestekræfter (!) – så kommer du ikke helt galt afsted.
Du kan se et udvalg af blendere hos domotech.dk

Dehydrator

En dehydrator trækker væsken ud af dine raw brød og wraps – og er god til mange forskellige slags frugter også. Sørger for at holde temperaturen under 42 grader. Se udvalget hos Domotech.

Juicere

Juicerne har et meget stort spænd i både kvalitet og pris. Du kan få centrifuge-juicere fra 300 kroner og op – mens de virkelig gode slow juicere med twin gear hurtigt løber op i 4500 kroner.
Du kan se Domotechs udvalg af centrifugaljuicere her og twin gear/slow juicere her.

Foodprocessor

En af mine første tanker, da jeg gik igang med raw food, var at det var lidt overdrevet med både blender og foodprocessor. Der tog jeg fejl – for foodprocessoren er langt mere praktisk til at få kørt ‘dej’, saucer, og grøntsager igennem. Se de mange foodprocessors hos Juiceland. Magimix og CuisinArt er to af de mest velkendte mærker på dette område.

Har du kommentarer til guiden her – eller spørgsmål, så læg dem endelig i kommentarfeltet nedenfor.

Posted in Raw Food and tagged , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *