Succes med din næste slankekur

Det vigtigste, du har brug for, inden du går i gang, er motivation. Uden den rette motivation vil det være meget svært at få succes med at opnå din idealvægt. Det er et absolut “must”, at du føler dig motiveret og har viljen til at opnå resultater. Det er vigtigt, du ved, hvorfor du er gået i gang med dette projekt, og hvad det er, du ønsker at opnå. Skriv ned på et stykke papir hvilke ting i dit liv, som vil ændre sig positivt, når du har nået dine wellness mål. Skriv herefter de ting, som det vil koste dig, hvis du ikke ændre noget. Se på det du har skrevet ned – tænk over det…
Her er nogen af de tips, som jeg personligt har brugt. Jeg håber, de også kan hjælpe dig.

  1. Giv dig selv et par dage til at forberede dig. Brug disse dage til at finde så meget information du kan om din nye livsstil eller dit vægtkontrolprogram. Det vil give dig tid til at forberede dig mentalt på de udfordringer, du vil komme til at stå overfor. Du får også tid til at gå på indkøb efter de rigtige dagligvarer, evt. finde et motionscenter eller et par gode løbesko måske. Afsæt tid til motion og book det ind i din kalender præcis, som var det et vigtigt møde på arbejdet.
  2. Sæt dig et mål for dit vægttab. Find ud af hvad din idealvægt er for dig og sæt en dato for, hvornår du vil nå den. Det er en god måde, hvorpå du kan fokusere på dit mål. Det vil også give din hjerne et klart billede af, hvor du er på vej hen. Skriv dine mål ned og fokuser jævnligt på dem. Skriv dem evt. på et lille kort, som du kan have liggende i din pung eller håndtaske eller sæt det på køleskabsdøren. Når du har lidt ekstra tid, så tag dit kort frem og se på det.
  3. Beslut dig for hvilket program og hvilken plan du vil følge. Hvis du f.eks. vil øge proteinmængden i din kost, så køb kylling, kalkun, tun og æg så du har det i huset. Hvis du vil starte med en udrensning først så køb friske citroner til at komme i dit vand og start med at drikke 3-5 glas hver dag de første par dage. Sørg for du har frisk juice hjemme og tilgang til rent vand.
  4. Begynd at se dig selv leve den nye sunde livsstil. Forestil dig, hvordan det vil være, hvordan du vil have det med dig selv, og hvordan du vil se ud. Det at se sig selv nå målet,(inden du fysisk realiserer dit mål) er en understregning af din målsætning. Det giver dig et mentalt klart billede af, hvor du ønsker at bevæge dig hen. Du kan gøre det ved at se dig selv træne eller spise sundt. Du bør også forestille dig, hvordan du ser ud, når du har nået dit mål. Se dig selv hoppe i smart tøj, som sidder perfekt og får dig til at se fantastisk ud, og føle dig rigtig godt tilpas.
  5. Drik Vand- hvor utroligt det end lyder er vand et af de aller vigtigste komponenter til din succes. Drik 8 glas om dagen eller mere hvis du træner. Vand renser din krop, giver mæthedsfornemmelse og indeholder næsten ingen kalorier. Undgå kalorie rige drikke som sodavand, øl og vin. Brug kalorierne på sund mad i stedet for at drikke dem. Husk det er de små beslutninger, du tager hver dag, som sikrer din succes.

Jeg ønsker dig held og lykke med dit ønske om at forbedre din sundhed, føle dig godt tilpas og tabe dig.

Om forfatteren

Wellness coach og selvstændig forhandler af Herbalife. Besøg os på http://www.slankeshoppen.dk
Artiklen er fra: Gode Artikler – Succes med din næste slankekur

Posted in Vægttab and tagged , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *