CH livsstil 21

Sådan får du en sundere livsstil

Da sundhedsministeriet i 2013 gennemførte en undersøgelse af danskernes sundhed (Den Nationale Sundhedsprofil, 2013) var én af de overordnede konklusioner, at danskerne lever sundere nu end vi gjorde i 2010 (hvor sundhedsministeriet foretog samme undersøgelse). Vi ryger mindre, drikker mindre og tænker mere over vores sundhed. Det på trods, eller måske netop derfor, efterspørger danskerne […]

shutterstock_69170992

Fakta om alkohol og sundhed

Bliv klogere på hvordan alkohol påvirker din krop herunder og få gode tips til at drikke alkohol uden at sætte helbredet på spil.

tribal-wellness

Grøn og glad. Om bæredygtig velvære

En god fornemmelse i kroppen kommer ikke altid kun fra ting vi gør ved/for os selv – mad, massage, motion og meditation er nogle af de aktiviteter, vi typisk bruger til at opnå ‘wellness’. Men vores forunderlige hjerne er også indrettet med en funktion, der gør at man bliver glad af at gøre noget for andre – eller for miljøet.

5-2-faste

5:2 faste er ved at blive udbredt i Danmark

5:2 kuren er ikke som mange andre kure hvor det mest handler om hvad der er forbudt men istedet om at du det meste af tiden kan spise fuldstændigt som du plejer og kun to dage om ugen tælle kalorier.

ndslogo

Kosttilskud

Kosttilskud – Hvad skal jeg vælge. Læs her og få nogle korte men gode råd.

Sun

Sommerform

Sommerform – Kom i sommerform, det er ikke nemt. Læs her: