Smertefri tandbehandling til halv pris

På DENTestetica arbejder ti top-professionelle, engelsktalende tandlæger med det mest moderne 3D-udstyr. De garanterer smertefri behandling og priser der ligger 50-70 procent under de danske. De er specialiseret i bl.a. kroner og implantater, men foretager også tandblegning (det vil 80 procent af kunderne have).

Tandklinikken DENTestetica i Kraków begyndte sin virksomhed i 2003. I maj 2012 flyttede klinikken ind i 300 kvm supermoderne lokaler, kun 800 meter fra markedspladsen i den gamle by.

Behandlingen er superhurtig. Fem arbejdsdage per patient, hvis det handler om kroner eller implantater. Fire laboratorier ude i byen servicerer klinikken, men for at gøre ekspeditionen endnu hurtigere er man ved at planlægge et eget laboratorium på 100 kvm i tilslutning til klinikken.

60-70 procent at kunderne er udlændinge. De kommer mest fra England, men også fra Irland, Norge, Sverige, Tyskland, Italien, Østrig, USA og Danmark. Det skandinaviske marked er i hastig vækst.
En vægtig årsag til dette er nok at klinikken har ansat en nordmand, Dan Stensen fra Trøndelag, som omsorgsperson for patienterne. Han fungerer som et bindeled mellem personale og kunder, fortæller patienterne om alt det praktiske i forbindelse med behandlingen og opholdet, hjælper og støtter. Nøgleordene er åbenhed og ærlighed. Klinikken vil kun have tilfredse kunder.

Ud fra et tilsendt digitalt røntgenbillede kan tandlægen allerede på forhånd fortælle om muligheden for behandling. Før selve behandlingen starter får patienten en nøjagtig skriftlig plan, der diskuteres sammen med tandlægen. Der bliver talt om eventuelle risici, samt anslået tid og omkostninger for behandlingen. Og der tilbydes op til tre alternative planer med forskellig pris etc.

”Behandlinger der koster under 10 000 danske kroner, kan patienten lige så godt få foretaget i Danmark”, siger Dan Stensen. Men for større ting kan det godt betale sig at tage til Polen.

Flere lavprisselskaber flyver til Kraków, og det er oplagt at kombinere behandlingen med en ferie. DENTestetica tilbyder lejligheder lige overfor klinikken, og udstyrer patienten med bl.a. en polsk mobiltelefon med taletidskort, så man altid kan komme i forbindelse med klinikken.
[box color=”blue” icon=”info” size=”big”]
Her finder du DENTestetica:
Web: www.dentestetica.eu
Mail: office@dentestetica.eu
[/box]

Posted in Medicinsk turisme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *