Køb fitnessudstyr til hjemmet – så får du trænet!

Mange mennesker synes, det er svært at få tid til at komme i fitnesscentret flere gange om ugen for at træne. De har job, børn, indkøb, madlavning og en hel masse andre ting på programmet, der gør tiden til træning sparsom. For disse mennesker kan fitnessudstyr til hjemmet være løsningen.

Træn hjemme med det rigtige fitnessudstyr
For at få trænet hele kroppen, skal man have fat i det rigtige hjemme-fitnessudstyr, men man behøver ikke investere en formue i alle mulige forskellige træningsredskaber. En eller to velvalgte maskiner, kan være rigeligt til et hjemme fitnesscenter.

Crosstrainer
En crosstrainer er et rigtigt godt bud på fitnessudstyr til hjemmet. Crosstraineren fungerer lidt som en step-maskine, men i stedet for at træde lige op og ned, træder man rundt i en ellipse med crosstraineren. Det minimerer stød i leddene mens man træner.

Motionscykel
En motionscykel er glimrende til at lave kredsløbstræning på. Man får pulsen op uden at belaste knæ og ryg, og så kan man sagtens cykle mens man ser tv eller læser en bog.

Håndvægte
Udover en maskine, hvorpå man kan træne kredsløbstræning, er det også en god idé at investere i nogle gode håndvægte, så man også kan lave styrketræning derhjemme. På den måde får man balance i træningen, og behøver slet ikke at gå i træningscenter.

Det behøver ikke koste en formue at komme igang – du kan for eksempel købe rigtigt fitnessudstyr i Bilka.

Posted in Motion and tagged , , , , .

One Comment

  1. Jeg er helt enig i at man sagtens kan dyrke noget motion med “hjemme-redskaber”, det er faktisk en rigtig god ide da det jo er lidt nemmere at komme til, og i sidste ende også billigere end at betale medlemsskab til fitnesscenter år efter år!

    Som personlig træner, anbefaler jeg altid mine klienter at købe en romaskine hvis de skal have en maskine hjemme, den giver bare meget mere end nogle af de andre maskiner! Du får hele kroppen involveret på en romaskine, og så træner man jo både styrke og kredsløbstræning på samme tid.

    Hvis man kører på en motionscykel mens man læser eller ser fjernsyn, skal man være enormt opmærksom på at det ikke går ud over ens kropsholdning så man ikke ender med at sidde og hænge i ryggen eller spænde i nakke og skuldre!

    Man kan også sagtens få mange mindre (og billigere) træningsredskaber til hjemmebrug, har man ikke plads til en maskine, jeg kan f.eks. varmt anbefale kettlebells!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *