tribal-wellness

Grøn og glad. Om bæredygtig velvære

En god fornemmelse i kroppen kommer ikke altid kun fra ting vi gør ved/for os selv – mad, massage, motion og meditation er nogle af de aktiviteter, vi typisk bruger til at opnå ‘wellness’. Men vores forunderlige hjerne er også indrettet med en funktion, der gør at man bliver glad af at gøre noget for andre – eller for miljøet.

5-2-faste

5:2 faste er ved at blive udbredt i Danmark

5:2 kuren er ikke som mange andre kure hvor det mest handler om hvad der er forbudt men istedet om at du det meste af tiden kan spise fuldstændigt som du plejer og kun to dage om ugen tælle kalorier.

lars_larsen_bokseinstituttet

Fit med fight – træning i Bokseinstituttet

Lars har startet en bokseklub på Søndre Fasanvej. Vi har besøgt klubbens lokaler, der foruden de obligatoriske sandsække, majsbolde og bokseringe også rummer en lang række kettlebells, club bells, sjippetove og medicinbolde.

android-logo

Android Fitness Apps

Det er ikke kun iPhone-ejere, der kan hente apps til deres telefoner. Denne artikel giver dig en række android apps der kan hjælpe dig med fitness, træning og træningsplanlægning.

bitz

Christian Bitz – en realistisk sundhedsinspirator

Hvordan vi tænker sundhed er vidt forskelligt, men en ting er sikkert- vi støder på gode og nye råd hele tiden og det er ikke altid ting der passer sammen. Hvad vi vælger er op til os selv, for nogen er det nemt, for andre en jungle. Er du typen der halser videre til næste metode hele tiden eller finder du roen i din egen sundhed og supplerer med ny viden og det du finder brugbart?

5 gode Fitness apps til iPhone, iPod og iPad

100 Pushups Pris: 12 kr. Dette er en af mine favorit fitness apps. Programmet er simpelt og ‘coacher’ dig hen i mod at kunne tage 100 armstrækninger i træk. App’en fastsætter dit program ud fra en max test og justerer så i løbet af forløbet med flere max tests. En log-bog viser hvor mange armstrækninger […]

4 kost apps til iPhone og iPod

Vitamins for wellness Pris: 6 kr. Her får du et oveblik over de vigtige vitaminer, deres effekt og hvilke fødevarer du skal indtage for at få de rigtige vitaminer. Med den indbyggede dele-funktion, kan du sende relevante opslag og informationer til dine venner. Hent fra iTunes CaloryGuard Pris: 18 kr. CaloryGuard hjælper dig med at […]

Fitness og wellness apps til iPhone og iPod

Med en iPhone eller iPod touch kan du få en helt egen personlig træner eller wellness coach i lommen. Vi har samlet nogle af de bedste apps inden for wellness, fitness og kost: Wellness apps De mange apps i denne kategori har fokus på at give dig overskud i hverdagen. Nogle apps giver gode råd […]