5 gode Fitness apps til iPhone, iPod og iPad

100 Pushups
Pris: 12 kr.
Dette er en af mine favorit fitness apps. Programmet er simpelt og ‘coacher’ dig hen i mod at kunne tage 100 armstrækninger i træk. App’en fastsætter dit program ud fra en max test og justerer så i løbet af forløbet med flere max tests. En log-bog viser hvor mange armstrækninger du har taget per gang. Appen lader dig også opdatere facebook eller Twitter med dit seneste træningspas.
Tip: Brug ventetiden mellem sættene til at lave andre øvelser – fx mavebøjninger.
Hent fra iTunes
100 pushups/armstrækninger - app
200 situps / mavestrækninger
Pris: 12 kr.
Fra samme udgiver som har lavet 100 pushups kommer 200 situps, der ud fra helt samme metode som ovenfor ‘coacher’ dig hen i mode at kunne tage 200 mavebøjninger i træk.
Hent fra iTunes
200 situps - mavebøjninger - app
Squats og chinups
Pris: 12 kr
I samme serie som ovenfor får også 200 squats og 20 chinups (kropshævninger).
Begge koster 12 kr.
200 Squats
iFitness
Pris: 12 kr.
IFitness er en fin lille app, der både fungerer som inspirationskammer, træningsdagbog, kostplanlægger og muskeloversigt. Der mange gode billeder af øvelserne og man kan spore sin fremgang med grafer og kurver via appen.
Hent fra iTunes
iFitness - app
FitnessPlan
Pris: 6 kr.
FitnessPlan er en simpel, men effektiv træningsplanlægger der giver et fint overblik over dine træninger iden kommende uge. FitnessPlan vil især være velegnet til dig, der har flere forskellige aktivieter kørende sideløbende med fx vægttræning.
Hent fra iTunes
FitnessPlan - app

…vi håber du kan bruge en eller flere af disse fitness apps – vi regner med at opdatere listen løbende, så kom endelig med inputs nedenfor.

Posted in Trends og tendenser and tagged , , , , , .

2 Comments

  1. Har du overhovdet prøvet disse apps, tænker jeg bare .. med grafter og plapla, det er jo elendigt det du anbefaler ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *