Fitness og wellness apps til iPhone og iPod

Med en iPhone eller iPod touch kan du få en helt egen personlig træner eller wellness coach i lommen. Vi har samlet nogle af de bedste apps inden for wellness, fitness og kost:

Wellness apps
De mange apps i denne kategori har fokus på at give dig overskud i hverdagen. Nogle apps giver gode råd til ændring af livsstil mens andre sigter på at afstresse dig på den ene eller anden måde.
Wellness Apps til iPhone

Apps til kost og vægttab
Der er ikke overraskende også mange apps i denne kategori, der strækker sig fra opskriftsbøger til kaloritællere. Vi har valgt at se på et par apps, der hjælper med at holde øje med dit kalorieindtag.
Kost Apps til iPhone

Fitness Apps
Denne kategori er ikke helt lige så bred som de 2 ovenstående – de fleste apps forsøger at hjælpe dig med din træning. Derimod er der ret stor spændvidde i forhold til brugerne, da vi både finder apps til træning på stuegulvet og apps til den meget seriøse bodybuilder.
Fitness Apps til iPhone
…hvilke wellness apps bruger du på din iPhone?

Fakta om Apps til iPhones og iPods

Apps er gratis eller relativt billige (typisk mellem 6 og 36 kroner) programmer du kan dowloade til din iPhone eller iPod touch. Du kan finde endnu flere apps på Apples hjemmeside og køb dem i iTunes store

Posted in Trends og tendenser and tagged , , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *