4 kost apps til iPhone og iPod

Vitamins for wellness
Pris: 6 kr.
Her får du et oveblik over de vigtige vitaminer, deres effekt og hvilke fødevarer du skal indtage for at få de rigtige vitaminer. Med den indbyggede dele-funktion, kan du sende relevante opslag og informationer til dine venner.
Hent fra iTunes
Vitamins for wellness - app
CaloryGuard
Pris: 18 kr.
CaloryGuard hjælper dig med at holde øje med dit daglige energi-indtag – en meget vigtig fuktion hvis er på slankekur og gerne vil holde stramt regnskab med hvor meget energi, du indager. Desuden har CaloryGuard en stor database over madvarer og hvor meget energi de indeholder. CaloryGuard får også i en gratis light-udgave.
Hent fra iTunes
CaloryGuard - app
Energize Your Life
Pris: Gratis
Denne app er lavet i samarbejde med to to doktorer inden for kost og sund levevis og trækker på indholdet fra populære bøger som for eksempel (7-Day Detox Miracle). Energize Your life er let og intuitiv at bruge og giver dig vejledning og konkrete råd der skal hjælpe dig med at forbedre dit helbred og booste dit energiniveau. Energize your life vil forklare dig hvorfor du føler dig træt og/eller stresset, hvad du kan gøre ved det og at du kan begynde allerede idag.

Hent fra iTunes

Energize your life
Cravings Manager
Pris: 6 kr.
Prøver du at tabe dig, holde op med at ryge eller bare skære ned på de usunde vaner, så kan cravings manager hjælpe. Appen indeholder blandt andet en timer, der hjælper dig med at udsætte din craving lidt endnu, en logbog, så du kan spore hvornår dine cravings opstår, og en lang række citater der hjælper med at holde humøret højt og moralen oppe.
Hent fra iTunes
Vitamins for wellness - app

…hvilke kost apps bruger du på din iPhone?

Posted in Trends og tendenser and tagged , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *