Ny opfindelse mod søvnløshed

Godt nyt til dem, der lider af søvnløshed: Det nye medicinfrie produkt NightWave guider folk til naturlig søvn.
NightWave er en lille kasse, der udsender et behageligt blåt lys, som reflekteres i loftet. Lyset bølger op og ned i lysstyrke og giver brugeren mulighed for at synkronisere sin vejrtrækning med lysbølgen. Lysbølgen bevæger sig stille og roligt langsommere og leder brugeren ind i en dyb afslapning, som fører til naturlig søvn.

– Jeg har anvendt NightWave i 3 uger og den hjælper mig til nemmere at falde i søvn, siger projektkonsulent Ole Sørensen fra Roskilde. – Når jeg koncentrerer mig om min vejrtrækning og følger lyseffekten, så forsvinder tankerne omkring hverdagens små og store spekulationer, – og så falder jeg ganske enkelt i søvn. Det lyder måske simpelt – og det er det også.
Ole Sørensen tilføjer: – Og min mindste søn på 9 år, synes det er en sjov måde at falde i søvn på. Nu sover han i løbet af ingen tid, og jeg skal ikke længere ind til ham 3-4 gange før han sover.

NightWave er udviklet til brug for mennesker, der har svært ved at falde i søvn pga. overaktivt nervesystem, rastløse tanker og uro i kroppen. Dyb vejrtrækning aktiverer den parasympatiske gren af det autonome nervesystem, som giver afslapning i kroppen. Hjerterytmen bliver rolig, blodtrykket normaliseres og man føler sig bedre tilpas.

NightWave introduceres nu i Danmark af den danske importør Living in Time.

Posted in Trends og tendenser and tagged , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *