FitDeck Kropsvægt

I form med kortspil

Kortspil forbedrer ikke din kondition eller fitness niveau – og få vil sammenligne kortspil med fodbold eller tennis. Men verden ændrer sig og nu kan du faktisk komme rigtig god form ved at spille kort. Læs med og se hvordan.

lars_larsen_bokseinstituttet

Fit med fight – træning i Bokseinstituttet

Lars har startet en bokseklub på Søndre Fasanvej. Vi har besøgt klubbens lokaler, der foruden de obligatoriske sandsække, majsbolde og bokseringe også rummer en lang række kettlebells, club bells, sjippetove og medicinbolde.

not40

Fyrre, Fed og Familiefar…

Ryggen gør ondt, benene er stive og bakken føles stejlere. Det er ikke lysten der mangler, men det gør planlægning og motivation til gengæld ofte. Så hvad kan jeg gøre for at komme igang?

android-logo

Android Fitness Apps

Det er ikke kun iPhone-ejere, der kan hente apps til deres telefoner. Denne artikel giver dig en række android apps der kan hjælpe dig med fitness, træning og træningsplanlægning.

icontexto-inside-facebook

Hul igennem til Facebook – vær med!

Så er Wellness & Fitness på Facebook.
Bliv opdateret med spændende links, nyheder og tilbud om kost, motion og velvære.
Wellness & fitness er stedet hvor tingene bliver samlet. Del det hele med dine venner. Vi arbejder i øjeblikket på at få gæstebloggere på siden, så giv en melding om hvad du ønsker at høre om – måske bliver dit emne det næste!

Billede: steve caddy

Kettlebells – mest for mænd?

Forestil dig en kanonkugle med håndtag, så er du godt med på hvordan en kettlebell ser ud. Med en kettlebellkan du træne hele kroppen enkelt og effektivt.