I form med kortspil

Kortspil forbedrer ikke din kondition eller fitness niveau – og få vil sammenligne kortspil med fodbold eller tennis. Men verden ændrer sig og nu kan du faktisk komme rigtig god form ved at spille kort. Læs med og se hvordan.

FitDeck er opfundet af en tidligere Navy SEAL (en amerikansk elitesoldat), som ved en del om menneskelig fysisk og motivation. Et FitDeck indeholder 56 kort, hver med en ”kropvægts” træningsøvelse på som skal udføres i et minut. Der er øvelser for hele kroppen, herunder seks forskellige armbøjninger og to squat øvelser.

FitDeck-kortene indeholder instruktioner i hvordan du udfører øvelsen korrekt og anbefalinger i forhold til antal gentagelser (reps) baseret på dit aktuelle fitness niveau. Med FitDeck får du sjældent 2 træninger der er helt ens – og hvis du kan ovenikøbet kombinere øvelser fra flere FitDeck. Der er mange varianter af FitDeck – og du kan med få midler gennemført en sjo og effektiv træning.

Når du har udforsket dit FitDeck kan du også besøge www.fitdeck.dk og finde spændende spil og udfordringer, som med garanti kan give din træning et boost.

Du kan få FitDeck fra 119-150 kroner – hertil kommer en del forskelligt tilbehør og pakkeløsninger til fx firmaidræt eller målrettet politiskolens fysiske optagelsesprøve. Nogle af de mest populære FitDeck er:

Cirkeltræning med kropsvægt
“FitDeck Kropsvægt er grundstammen i enhver FitDeck samling og er den mest populære titel i vores sortiment. Cirkeltræningsøvelserne tager udgangspunkt i din egen kropsvægt, og du behøver derfor intet dyrt styrketræningsudstyr.”

Læs mere


Konditionstræning
“Som navnet antyder så fokuserer dette FitDeck på at forbedre din kondition og hurtighed. Indeholder en bred vifte af konditionsøvelser og teknisk øvelser, som vil få dig til at løbe, hoppe, sprinte og træne på en helt ny måde. Et must for enhver atlet som drømmer om at komme til tops i sin sportsgren. Giver dig grundlaget til at opbygge en ‘elite grundform’.”
Læs mere


Core øvelser
“Dette FitDeck er for dig der ønsker en flad mave og en stærk kropskerne. Øvelserne er målrettet dine mavemuskler og nedre del af ryggen. Passer bedst til lettere øvede mænd og kvinder, som ønsker at få en sixpack. Ideel for udøvere hvis sport kræver en stærk og fleksibel core. Brug FitDeck Core som en stand-alone træning eller sammen med andre FitDeck workouts.”
Læs mere

Posted in Fitness, Mandeblog and tagged , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *