Gratis kurser i rygestop

Pressemeddelelse fra StopCentret:
Konsulenthuset Stopcentret går en ny og utraditionel vej for at involvere landets virksomheder i at motivere deres rygende medarbejdere til at stoppe rygningen.
Stopcentret tilbyder virksomhederne at uddanne én eller flere af deres medarbejdere til at blive Rygestoppilot®. Piloten kan herefter gennemføre kurser baseret på Stopcentrets retningslinjer
for virksomhedens medarbejdere. Pilotuddannelsen er gratis og tager to dage.

Fordelene er flere. For det første viser erfaringer, at mindst 50%, af dem der gennemfører et rygestopkursus baseret på Stopcentrets retningslinjer, stopper med at ryge. For det andet kan Rygestoppiloten® gennemføre rygestopkurser, når det passer ind i virksomhedens og de enkelte medarbejderes hverdag. Og endelig er der en klar økonomisk fordel.

Hvorfor er undervisningen gratis? Det er den for at motivere flest mulige til at deltage i arbejdet med at afdramatisere rygestoppet. Skræk er den største enkelte årsag til rygernes modvilje mod at kvitte tobakken. Den skræk kan kun demonteres ved hjælp af information. Det er en illusion, at det er svært at holde op med at ryge. Men det er en illusion, der er blevet til en kollektiv sandhed. Og dér ligger behovet for information – og for Rygestoppiloter®.

Koster uddannelsen af en Rygestoppilot® overhovedet ingenting? Jo, en investering i undervisningsmaterialer til det fremtidige arbejde i firmaet: 11 sæt bøger og cd’er. En investering på kr. 2.475.- ex.moms – det er det hele.

Stopcentret, der står bag uddannelsen af Rygestoppiloter®, har udviklet Den Dynamiske Rygestopmodel. Den tager udgangspunkt i det enkelte individs situation. Og erfaringer fra 7 års arbejde med rygere fra alle samfundslag og arbejdspladser, viser at metoden virker. Over 50% af deltagerne i Stopcentrets kurser stopper med at ryge.

Læs mere om rygestop på StopCentret.dk

Posted in Pressemeddelelser and tagged , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *