Massagemadras til hjem og klinik

Pressemeddelelse fra Wacore:

Godkendt af læger til behandling og forebyggelse af spændinger og smerter i lænd og muskler
De fleste har oplevet det. Stive og ømme muskler, smerter i ryg, nakke og lænd og længslen efter en velgørende massage. Lige her og nu. Men når fysioterapeuten nu ikke er ved hånden, hvad gør man så?

massagemadras

Med hhp massagemadrassen kan man nyde massagen, lige når det passer bedst. I sengen, på sofaen i vinterhaven eller på terrassen.

Det har den tyske virksomhed hhp imidlertid et godt svar på. Nemlig det medicinske massageunderlag, som i årevis og med succes er blevet anvendt af førende tyske fysioterapeuter, medicinske læger og genoptræningskliniker. Og som nu også fås i Danmark. Med hhp massagemadrassen kan man nyde massagen, når behovet opstår for eksempel efter en diskusprolaps, og lige når det passer bedst. I sengen, på sofaen i vinterhaven eller på terrassen.

Massagemadrassen virker ved andullation, det vil sige en behandling som ved hjælp af vibrationer med forskellige hastigheder kan tilpasses præcist efter de symptomer, der plager. Vel anbragt på madrassen mærker man massagen i form af en behagelig vibration, der konstant bevæger sig frem og tilbage fra nakken, gennem lænd, baller og arme ned til læggene. Effekten trænger direkte gennem musklerne og dybt ind i kroppen sammen med varmen fra de seks infrarøde lamper. Efter et kvarter til en halv time rejser man sig afslappet og veltilpas.

Mod smerter i ryggen
En række studier, videnskabelig ekspertise og artikler fra bl.a. Universitetet i Karlsruhe viser, at brugen af massage-systemet i et kvarter genskaber samme energi i cellerne som en times sport eller to timers gang. Desuden stimuleres blodcirkulationen og lymfesystemet. Massagen er med til at lindre den mekaniske belastning af nerverne i rygsøjlen og skaber afstand mellem det bruskvæv, der skyder sig frem fra nerven. Ved smerter følger en umiddelbar lindring og risikoen
for diskusprolaps bliver mindre.

Infrarød varme
Den dybtvirkende infrarøde varme hjælper kroppen med at regenerere og slappe af. Desuden stimulerer varmen stofskiftet, samtidig med at den styrker immunforsvaret og øger fedtforbrændingen. Endelig mindsker den risikoen for sportsskader.
hhp massagemadras er godkendt af det tyske TÜV, koster 16.995 kroner og forhandles direkte på shop.wacore.dk.

Yderligere oplysninger fås på www.wacore.dk og tlf. 58 55 01 00.

Posted in Pressemeddelelser and tagged , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *