Personlig træner gør det sjovt at komme i form

Shape DanmarkEt fitnesscenter behøver ikke være et stort, upersonligt sted, hvor silikonefyldte kvinder og hårdtpumpede machomænd sætter dagsorden. Shape er et lille, personligt fitnesscenter med fokus på nærvær og fysiologisk træning, og hvor du får din helt egen træner, som med dig i centrum gør motion til en sjov oplevelse.

Hvis motion er gået hen og blevet et ord i fremmedordbogen, kan løsningen være at få en personlig træner, der vejleder og motiver med forståelse for netop dig og din krop. På det lille fitnesscenter Shape får du skræddersyet et målrettet træningsprogram efter dine specifikke behov, og den personlige træner sørger samtidig for, at din træning bliver en god oplevelse.

”Jeg var helt holdt op med at bevæge mig, og efter nogle sygdomsperioder forstod jeg, at det var nødvendigt med livsstilsændringer. Men de dårlige undskyldninger stod i kø, så jeg måtte have hjælp til at komme i gang. Da jeg for første gang i mit liv trådte ind i et fitnesscenter, blev jeg stik mod forventning modtaget med åbenhed og engagement – og det fik mig til at overvinde skrækken for de faretruende maskiner, vægte og løbebånd og komme et skridt videre mod et sundere liv,” fortæller, Claus Andersen på 58 år om sine første erfaringer med Shape.

Personlig træningsplan
”Vi tilrettelægger altid en individuel træningsplan, hvor vi tager højde for den enkeltes forventninger, målsætninger og nuværende livsstil,” siger de to ejere af Shape, Sharyn og Steen, der fungerer som personlige trænere i fitnesscenteret.
Træningsplanen tager også udgangspunkt i forskellige målinger af vægt, blodtryk mv., så der er et dokumenteret grundlag at forholde sig til – og planen udarbejdes med en ekspertise og professionalisme, som ligger et godt stykke over de kommercielle centres.
I begyndelsen foregår træningen i et personligt træningslokale, hvor der er fokus på nærvær og sjove øvelser. Først senere kommer der grundige instrukser og gennemgang af de forskellige maskiner i det store lokale.

Øget styrke og kropsbevidsthed
For Claus Andersen vedkommende blev det til et træningsforløb med fokus på øget kropsbevidsthed, bedre vejrtrækning, smidighed og balance samt større styrke, især en stærkere ryg.
”Min kropsbevidsthed ændrede sig hurtigt, og jeg fik mere og mere lyst til at træne, desto længere vi kom frem i programmet. Sharyn varierede de fysiske øvelser med smidigheds- og holdningsøvelser, og jeg kunne mærke, at krop, hoved og følelser pludselig arbejdede sammen – som om der var indgået en fredsaftale. Det lykkedes endda Sharyn at ændre mine spisevaner,” fortæller Claus Andersen.

Sundere og gladere
Undervejs har Claus Andersen på 58 år været omkring sandsække, elastikker, boksebolde, pilates, mavebøjninger i alle mulige stillinger samt løbetræning op til en forårsstafet arrangeret af Shape.
”Jeg er blevet hooked på at træne, svede og udfordre mine grænser. Med Shape som tålmodig inspirator har jeg nu også efter 38 års rygning lagt tobakken på hylden. Min kost har ændret sig, jeg har ændret mig – mit liv er blevet sundere og bedre. Jeg kan sågar passe de moderne slimfit-skjorter og samtidig glæde mig over min styrkede muskulatur,” siger han.

Om Shape Fitness

Shape’s fitnesscenter er et lille og hyggeligt center med fokus på træningen og hyggeligt samvær. Der tilbyder professionel vejledning og engagement hele vejen igennem, så intet overlades til tilfældighederne! Shape’s Fitnesscenter ligger i Århus.
Læs mere på Shape Danmark

Posted in Pressemeddelelser and tagged , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *