Uddannelse til Løbecoach

atwork-loebecoach-sqPressemeddelelse fra At Work:
Danmarks første uddannelse til Løbecoach er netop startet! At Work Skolen tilbyder som de første en uddannelse til Certificeret Løbecoach.
”Vi har faktisk startet undervisningen på uddannelsen op før tid, da så mange ivrige elever har meldt sig” fortæller Skoleleder Camille Gregersen, og forklarer ”uddannelsen kører jo med 15 lektioners klasseundervisning og 35 lektioners E-learning, og det er netop den sidstnævnte del, som eleverne har påbegyndt”.

Elever fra hele landet

”Vi har elever fra Aalborg, Esbjerg, hen over Holstebro, til Nykøbing Sjælland og København, så vi kan i sandheden sige, at Løbetræning er en landsdækkende interesse” fortæller Camilla Gregersen og fortsætter ”og vi kan ligeledes se, at deltagernes baggrund er meget forskellig, dog med det fællestræk, at alle naturligvis interesserer sig for løbetræning”.

Grundig uddannelse med fokus på faglighed
Uddannelsen til løbecoach indeholder naturligvis nødvendige teoretiske emner som basal anatomi, træningsfysiologi osv, men der vil også være fokus på det meget praktiske, så som løbestil, træningsudstyr, ruteplanlægning m.m.

“Vi sørger for at komme hele vejen rundt, og særligt er vores fokus på coaching elementet værd at fremhæve. Det er jo ikke nok at have de rigtige sko stående i entréen, og alle de gode intentioner liggende i baghovedet, hvis ikke man kan finde den motivation der gør, at man rent faktisk kommer ud og løbe” fortæller Camilla, og fortsætter “som Løbecoach skal man kunne sammensætte de rigtige træningsforløb, men man skal også kunne arbejde med den enkeltes målsætning og motivation, det er helt afgørende.”

Start på uddannelsen som løbecoach allerede i morgen
Idet At Work Skolens uddannelse til Løbecoach foregår delvist som E-learning, så er det muligt for eleverne at starte op fra dag til dag, hvilket giver en stor fleksibilitet. ”Vi ved jo, at når man først har fået øje på noget man gerne vil, så er det en fornøjelse at kunne starte med det samme, og det kan vi så nu tilbyde alle de løbeinteresserede” slutter Camilla Gregersen med et smil.

Fakta:

Uddannelsen som løbecoach strækker sig over 50 lektioner, hvoraf de 35 lektioner foregår som E-learning på Internettet, og de 15 lektioner som klasseundervisning. Underviserne på uddannelsen er blandt andet fysioterapeuter, erfarne løbere og sundhedscoaches.
Uddannelsen koster kr. 7.995,- men tilbydes til introduktionspris kr. 6.995,- i hele 2009.
For yderligere information læs mere på At Workatwork.

At Work Skolen har siden 1994 uddannet indenfor det sundhedsfaglige og tilbyder i dag uddannelser til fitnessinstruktør, personlig træner, sundhedscoach, kostvejleder, slankekonsulent, massør, sportsmassør, løbecoach (løbetræner) samt kurser indenfor idrætsskader, erhvervsmassage, sundhedscoaching, børn og overvægt, aktiv ernæring (sportsernæringskonsulent), helbredstjek, wellnessmassage, mad, nydelse og nærvær, samt indre sundhed.

Posted in Pressemeddelelser and tagged , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *