vaegtskiver (1)

Hvorfor skal du bruge vægtløftersko i din træning?

En vægtløftersko er bygget til at producere mest mulig kraft, når man trykker gennem gulvet. Det er derfor den er brugt af vægtløftere til deres sport – men mange andre bruger også vægtløftersko i deres træning.

Foldecykel

Hvilken cykeltype skal jeg vælge?

Er din cykel ved at synge på sidste vers? Er det tid til at skifte den gamle havelåge ud med en ny og smart model? Der er så mange cykeltyper at vælge mellem, når man skal ud og investere i en ny cykel. Skal man vælge en citybike, mountainbike, racercykel, BMX eller trekkingbike? Læs videre […]

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Løbeklar til vinteren

Vinteren er på vej og med kulde, regn og blæst er der er rigtig mange gode undskyldninger for at blive indendøre… Og netop derfor er det en god idé at sørge for at dit løbetøj passer til  dine løbeture i det kolde vejr. Jeg har derfor været på en hurtig inspirationstur for at finde beklædning fra top til tå.

wpid-G-7700-1ER.jpg

Brug et ur til at holde styr på dine pauser

Det er utrolig vigtigt at holde pause mellem sine sæt når man styrke træner. Grunden til at man holder pauser er at når musklerne udsættes for ekstremt hårdt arbejde, så afklemmes karsystemet, og blodtilførslen til de enkelte muskler bliver meget svag. Derfor er det vigtigt at holde pause så man kan få tilført nyt blod til sine muskler.

Votec_skov

Mountainbiking i Danmark – Hvor og hvordan?

Umiddelbart associerer de fleste mountainbiking med vilde bjergsider i mere eksostiske lande end Danmark. Dog behøver man ikke tage til det store udland for at finde spændende og udfordrende mountainbike ruter. I Danmark findes der over 350 km mountainbike ruter spredt over hele landet.

crossfit

Crossfit bølgen skyller ind over Danmark

Man kan efterhånden ikke åbne et træningsmagasin uden at der er en artikel om crossfit, og det kan mærkes i salget af crossfit udstyr der det seneste år er eksploderet. Danskerne er vilde med at træne funktionel træning – og det giver mening.

pilates-koebenhavn

Derfor holder Pilates også i 2013

Pilates har efterhånden været in i mange årtier, og det er der en grund til. Læs med her og find ud af hvorfor Pilates er en motionsform, du ikke kan undvære.