vaegtskiver (1)

Hvorfor skal du bruge vægtløftersko i din træning?

En vægtløftersko er bygget til at producere mest mulig kraft, når man trykker gennem gulvet. Det er derfor den er brugt af vægtløftere til deres sport – men mange andre bruger også vægtløftersko i deres træning.

wpid-G-7700-1ER.jpg

Brug et ur til at holde styr på dine pauser

Det er utrolig vigtigt at holde pause mellem sine sæt når man styrke træner. Grunden til at man holder pauser er at når musklerne udsættes for ekstremt hårdt arbejde, så afklemmes karsystemet, og blodtilførslen til de enkelte muskler bliver meget svag. Derfor er det vigtigt at holde pause så man kan få tilført nyt blod til sine muskler.

FitDeck Kropsvægt

I form med kortspil

Kortspil forbedrer ikke din kondition eller fitness niveau – og få vil sammenligne kortspil med fodbold eller tennis. Men verden ændrer sig og nu kan du faktisk komme rigtig god form ved at spille kort. Læs med og se hvordan.

Hello Fitness kåret til bedste lavpris motionstilbud

Pressemeddelelse fra Hello Fitness: Torsdag kårede et enigt panel på DR’s forbrugerprogram Rabatten Hello Fitness til bedste lavpris motionstilbud på det danske marked. Hello Fitness, som er et udendørs motionskoncept, spås gode chancer for at tage store markedsandele fra de hårdt pressede fitnesscentre, der kæmper med faldende indtægter. Med idrætsekspert Morten Zacho i front kåredes […]

Masteruddannelse i Fitness

Til september starter en masteruddannelse i fitness og træning på Syddansk Universitet (SDU) i Odense. Uddannelsenretter sig mod ansættelse i fitnessbranchen såvel som i den den offentlige sektor.